FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

SELECȚIONER ROMÂNIA // VIDEO EXCLUSIV Mirel Rădoi sfătuit să rămână la tineret: „Îl cunosc și nu va accepta. România are nevoie de Dan Petrescu”

Articol de GSP - Publicat joi, 21 noiembrie 2019 11:11

SELECȚIONER ROMÂNIA // Tibi Bălan (38 de ani), antrenorul lui Axiopolis Cernavodă, a fost invitat la GSP Live și a vorbit despre cine crede că ar putea prelua cârma echipei naționale a României.

„Eu cred că România are mare nevoie de Dan Petrescu. E un antrenor care are o mentalitate incredibilă, a câștigat trofee, știe ce înseamnă să joci în străinătate, să joci cu echipe puternice. E un antrenor care a demonstrat că pe termen scurt poate face minuni. Un selecționer cam chestia asta trebuie să o aibă. Să aibă o strategie foarte bine pusă la punct”, a declarat Tibi Bălan la GSP Live.

„Rădoi să rămână la tineret”

Tibi Bălan îl sfătuiește pe Mirel Rădoi să rămână la naționala de tineret și să nu facă acum pasul la prima reprezentativă, deși oficialii FRF l-ar dori în locul lui Cosmin Contra.

„Eu l-aș îndemna pe Rădoi să rămână la echipa de tineret. E prea riscant acum. E un antrenor tânăr și ar trebui s-o ia pas cu pas. E un băiat deștept, inteligent. La cum îl cunosc nu va accepta să ia naționala mare. 

Sigur, să nu i se impună acest lucru. Orice e posibil în România. Atât timp cât lucrezi la o federație depinzi de anumiți factori, dar eu cred că nu o să facă pasul ăsta”, a adăugat Bălan.

Vezi și:

VIDEO EXCLUSIV Tibi Bălan, despre aventura la Pandurii: „Am ales să plec de la pauza meciului. Un jucător mi-a făcut două penalty-uri și a greșit la celelalte goluri”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!


 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  23 Noiembrie 2019, 10:53

Mircea lucescu si a aratat loialitatea si dragostea pentru rapid A semnat acum o ora

avcbest
avcbest  •  23 Noiembrie 2019, 00:43

Radoi e clar că are potențial de foarte bun selecționer, dacă se concentrează pe jocurile olimpice are toate șansele să intre în istorie. Pentru barajele de calificare la naționala mare poate doar să facă tandem cu un antrenor foarte experimentat gen Mircea Lucescu sau Anghel Iordanescu dacă vrem să păstrăm șanse de calificare.

blatistu49
blatistu49  •  21 Noiembrie 2019, 14:11

super antrenor

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close