FOTBAL  »  NATIONALA  »  SPANIA - ROMÂNIA

SPANIA - ROMÂNIA // Hagi l-a ghicit: Contra face jocurile Anamariei Prodan! » Mesajul soției lui Reghe pentru selecționer + dezvăluiri incendiare din Federație

Articol de , - Publicat duminica, 17 noiembrie 2019 18:09

Anamaria Prodan îl sprijină pe Facebook pe selecționerul Contra. „Regele” l-a suspectat pe Cosmin încă de la începutul mandatului că selecția îi era influențată de impresarul-rudă.

  • România a pierdut cu Suedia, scor 0-2, și a ratat calificarea la EURO 2020 din preliminariile clasice. „Tricolorii” păstrează o șansă prin barajul din Liga Națiunilor.
  • Spania - România, ultimul meci din preliminariile EURO 2020 se joacă luni, de la 21:45. Partida e liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV

„De ce ai ales așa, Cosmine? Ca să-i faci pe plac unei persoane care-ți e dragă?". Contra tocmai preluase postul de selecționer când Hagi l-a atacat cu aluziile acestea într-o conferință de presă. Gică era nervos fiindcă selecționerul nu alegea suficienți jucători de la Viitorul și bănuia că relația de rudenie Anamaria-Contra constituia o explicație.  

Cosmin s-a repliat pe urmă, în lot au apărut Ianis, Tudor Băluță, Drăguș, și criticile „Regelui" au încetat. Au rămas replicile din acea conferință de presă, o suspiciune pe care Anamaria o confirmă acum. 

Într-un moment în care pe Contra îl critică mai toți foștii fotbaliști importanți, Ana încearcă să-l apere pe Facebook: „În doi ani ca selecționer, Contra a pierdut doar patru meciuri. Ceea ce se întâmplă e tipic românesc: să aștepți pe cineva la colț, ca să poți să-i dai în cap! Dacă mai avem o șansă de calificare la Euro, asta i se datorează și lui, fiindcă nu am fi jucat barajul din Liga Națiunilor fără parcursul pe care l-a avut naționala sub comanda lui Cosmin! Haideți să lăsăm frustrările deoparte și să ne susținem naționala până la capăt!”. 

E numai o parte din textul prin care Anamaria a încercat să-l apere pe nașul ei și al lui Reghecampf de contestatarii tot mai numeroși și mai agresivi.

Doar că sprijinul agentului întărește bănuiala pe care a pronunțat-o Hagi și pe care a mai repetat-o Cornel Dinu. „Diavolița-impresar și-a băgat coada și la selecția echipei naționale!", a acuzat Mister. Suspiciunea s-a referit și la insistența cu care Contra a continuat să-l promoveze pe Nicolae Stanciu și în momentul în care mijlocașul dispăruse din Europa, ajunsese la Al Ahli, din Arabia Saudită.  

Selecționerul a făcut recent o alegere și mai surprinzătoare, tot o favoare pentru un fotbalist al Anamariei: l-a convocat pe Florin Niță pentru partida cu Suedia. Legitimat la Sparta Praga, Niță nu a mai prins niciun meci din campionatul Cehiei în ultimele două luni și jumătate. 

Ca să-l ia pe el la națională, Contra a renunțat la Ionuț Radu, fostul căpitan al „tineretului", titular în Serie A, la Genoa! Radu tocmai înregistrase o superprestație în Italia, într-o remiză cu Napoli, 0-0, înainte ca selecționerul să-l prefere pe „șomerul" Niță în locul lui! 

„Tu cu Pușcaș faceți atmosferă proastă!"  

Contra nu a explicat foarte clar de ce a renunțat la Ionuț Radu, portarul de la Genoa pe care-l convocase la acțiunile precedente. „Am preferat să-l las în Italia" a fost singura încercare a lui Cosmin de a lămuri decizia greu de priceput. 

Surse din Federație dezvăluie reproșul real pe care l-a avut Cosmin față de Radu: „Nu te acceptă grupul, fiindcă tu cu Pușcaș faceți atmosferă proastă!”. Portarul ar fi încercat să țină și în vestiarul seniorilor discursurile care deveniseră tradiționale la naționala de tineret, o idee cu care ceilalți jucători nu ar fi fost de acord.  

Match preview Spania - România

Vezi și:

SPANIA - ROMÂNIA // Tragedie pentru un fan al „tricolorilor” » A murit pe teren înainte să meargă la Spania - România

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (76)
513010058870127
Pop Vasile  •  18 Noiembrie 2019, 11:39

Da , a bagat in echipa jucatori la ordinul PRADANCAI altfel si-o lua in freza asemenea lui ALEXA ...

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  18 Noiembrie 2019, 10:34

vad ca toti ii cer pe Hagi sau Petrescu la nationala! adica sa cadem din lac in put! nu mai e Contra sa bage jucatorii Prodancei, o sa ne saturam de ianis, buzbuchi si hodorogea meci de meci! sau o sa avem numai jucatori peste 35 de ani, cu joc urat si oarece rezultate si cand o sa se retraga aia o sa ramanem iarasi cu o nationala fara perspective! Radoi e probabil cel mai potrivit, nu are conflicte de interese, e adeptul unui joc frumos si demonstreaza ca poate face echipa cu materialul clientului! a schimbat jumatate de echipa de la turneul din vara si echipa joaca bine!

napole0n
napole0n  •  18 Noiembrie 2019, 08:54
Postat de florar pe 17 Noiembrie 2019, 18:43

Ești în urmă cu știrile...Vlad are doar ultimele două jocuri bune la Genoa...

Tu nici macar nu=-i stii numele si te bagi ca musca, *** ***, 2!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (76)
Comentează