Comentarii (40)
maccsero  •  17 Noiembrie 2019, 20:32

Și oaia de 30 de milioane unde e??

rooster_adevarat  •  17 Noiembrie 2019, 20:19

Poate e momentul sa se inceapa de la zero, cu adevarat. Sa lasam "calificarile" astea la baraj, sa ii lasam pe Mbape, Briliante si alti ilustri lustriutori de banci la echipele lor si sa ne apucam sa construim cu adevarat ceva. Cu jucători asemanati cu fotbalisti, rezerve la echipele lor de club, cu vise de zeci de milioane, nu ne vom califica niciodata. Trezirea FRF

Florin Flo  •  18 Noiembrie 2019, 00:13

"Există însă limita bunului simț, avem familii, suferă din cauza unora care jignesc. " Dar cand l-ai injurat pe Puscas de ...stii tu ce...Nu mai conta, nu? Ipocrizie maxima...Intrebare pentru tine (desi nu o sa ajunga la tine dar fie ... Cate sute de mii de euro ti-ai bagat in buzunar pentru niste titularizari..hmm..dubioase??? Sincer, mai bine nu spuneai asta....

Christian Ciuca  •  17 Noiembrie 2019, 20:18
Postat de casadecarti pe 17 Noiembrie 2019, 20:08

Si nationala Romaniei si campionatul de fotbal al Romaniei merg din rau in mai rau .Nu mai avem tineri care sa-si doreasca sa joace de placere fotbal .Fotbalul a ajuns o afacere iar rezultatele se vad,echipe de traditie distruse,jucatorii cu potential nu apuca sa se afirme.

pai si de ce nu apuca? nu cumva din cauza mafiei impresarilor si apucaturile unor patroni, fara sa mai vorbim de aranjamentele din culise si blaturi si transferuri la echipe second-hand ca deh le e foame impresarilor, cit mai repede sa-l dai nu conteaza unde doar sa plece afara.

godot  •  17 Noiembrie 2019, 19:28

Pițurcă ne-a calificat la ultimele 3 turnee finale si era cel mai înjurat personaj din țară, așa că lamentațiile sunt fara obiect. Un selecționer e țintă publică

samertx  •  17 Noiembrie 2019, 19:24

Dă-ți demisia, prietene. Capătă experiență, începe de jos și urcă ușurel ca să ajungi cocoțat pe scaunul pe care au stat unii ce l- au meritat din plin!

Daniel Nedelcu  •  17 Noiembrie 2019, 19:17

...halucinant ce văd și ce aud,...marele antrenor din Emirate,...Rhegheton)... ne spune nouă că să spunem mersi că încă mai batem Malta și pe Feroiezi!!!....grotesc personaj bleah!

Val Wolfe  •  18 Noiembrie 2019, 01:56

Ce sa mai continui mai? Zii bogdaproste ptr. cat ti-a mers. Sa-l pupi de numa pe dragutul domn presedinte Burleanu. Coada intre picioare si valea, ia-l si pe Stanciu, Anamaria, domnul presedinte Burleanu ar face si el bine sa se duca invartindu-se cu voi cu toti. SRI sa ia labele de pe FRF.

mario_rdfe  •  17 Noiembrie 2019, 21:30

Despre fotbalistii astia fara ambitie si fara valoare, nici un articol ? si nici despre cei care iau mintit ca sunt fotbalisti ? ca sunt cautati de barca, sevilla, bayern sau mai nou city ? ca valoreaza zeci de milioane ? ca lovesc cu toate picioarele, ca vor candida la balonul de aur ? ca sunt urmasii lui mbbape, desi sunt mai mari ca el ? sau ala care e inlocuitorul lui frenkie de jong ? nu cumva acesti jucatori au inceput sa se creada mari staruri dupa asa vorbe ? descultii astia joaca la nationala doar ptr ei, si ptr patronii lor, astia daca sunt antrenati de cei mai mari antrenori, tot nu vor reusi sa ajunga fotbalisti sau sa ne califice la un mondial sau european ! ma uitam la determinarea, executiile si foamea din privirea lui Mihaila.. un fotbalist se vede din fasa !

samertx  •  17 Noiembrie 2019, 19:37
Postat de godot pe 17 Noiembrie 2019, 19:28

Pițurcă ne-a calificat la ultimele 3 turnee finale si era cel mai înjurat personaj din țară, așa că lamentațiile sunt fara obiect. Un selecționer e țintă publică

„E rău cu rău, dar mai rău fără rău” Îi punea Piți în teren de ziceai că-i tablă de șah, scotea egal cu maeștrii fotbalului, nu se lăsa călcat în picioare de către niște jambiere închipuite. Nu știu cine l-a adus pe Contra la stadiul vegetativ, dar am o bănuială.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Comentează