FOTBAL  »  NATIONALA  »  SPANIA - ROMÂNIA

SPANIA - ROMÂNIA // VIDEO Kepa Arrizabalaga, în dialog cu GSP.ro: „România chiar are șanse la calificare!” » Ce spune de posibilitatea de a fi antrenat de Dan Petrescu la Chelsea

Articol de - Publicat joi, 07 noiembrie 2019 03:02

Portarul naționalei Spaniei, Kepa Arrizabalaga (25 de ani), a fost invitat la lansarea mingii oficiale adidas pentru EURO 2020, numită „Uniforia”, prilej cu care a acordat un scurt interviu GSP.ro.

Kepa, 25 de ani, portarul lui Chelsea, a vorbit despre șansele „tricolorilor” la calificare, a comentat partida de la București, 2-1 pentru iberici, în care o paradă a sa a salvat victoria „La Roja” chiar în finalul meciului, și a discutat și meciul Spania - România de la Madrid, care se va juca pe 18 noiembrie, de la 21:45. Spaniolii sunt deja calificați la turneul final de anul viitor.

„Având în vedere cum a fost meciul pe care l-am jucat în România acum o lună și ceva, evident nu va fi deloc ușor la Madrid, ne-ați pus multe probleme, am câștigat, am luat 3 puncte, dar atmosfera, publicul, echipa, toate ne-au pus mari probleme.

Acum jucăm acasă, sperăm ca fanii să ne fie alături și să ne ajute așa cum au făcut-o românii cu echipa lor. Obiectivul nostru e să câștigăm meciul, dar cred că România chiar are șanse la calificare, clasamentul e foarte strâns”, a declarat Kepa pentru GSP.ro.

Întrebat dacă ar fi o mare surpriză pentru el ca într-o zi să aibă la Chelsea un antrenor român, cum ar fi Dan Petrescu, portarul basc a răspuns:

„Se poate, de ce nu? Dacă clubul va decide asta... noi avem acum un antrenor foarte bun, cum e Frank Lampard, dar dacă obiectivul clubului este să readucă foști jucători ca antrenori sau în conducere, cum este și Cech, de ce nu?”

VIDEO // INTERVIUL CU Kepa Arrizabalaga

 

MECIURI RĂMASE DE DISPUTAT ÎN GRUPA ROMÂNIEI

15 NOIEMBRIE: 

  • România - Suedia
  • Spania - Malta
  • Norvegia - Insulele Feroe

18 NOIEMBRIE:

  • Spania - România
  • Suedia - Insulele Feroe
  • Malta Norvegia

SPANIA - ROMÂNIA // VIDEO Kepa Arrizabalaga, în dialog cu GSP.ro: „România chiar are șanse la calificare!” » Ce spune de posibilitatea de a fi antrenat de Dan Petrescu la Chelsea

FOTO: Kepa și Kante cu „Uniforia”

FOTO + VIDEO S-a lansat mingea oficială EURO 2020 - „Uniforia” » Interviu EXCLUSIV cu designerul adidas Ben Herath: „Mingea are coordonatele GPS ale stadioanelor pe care se va juca”

Deplasarea la Londra a fost organizată de adidas

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează