FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA

Vești bune pentru Rădoi înaintea meciului cu Islanda: Florin Andone a revenit pe teren!

sursă foto: getty
sursă foto: getty

Articol de - Publicat luni, 02 martie 2020 16:24

Florin Andone (26 ani) a revenit pe teren pentru Galatasaray după o pauză de aproximativ 3 luni, cauzată de o acccidentare serioasă. Selecționerul Mirel Rădoi este, probabil, cel mai fericit că are încă o variantă ofensivă pentru duelul cu Islanda.

Internaționalul român a fost introdus pe teren în minutul 79 al meciului de campionat cu Genclerbirligi (scor 3-0), înlocuindu-l pe atacantul columbian Falcao. 

În momentul introducerii lui Andone, scorul era deja 3-0 pentru Galatasaray, grație unui gol marcat de Ryan Donk și a unei „duble” reușite chiar de Falcao. 

2 goluria marcat Andone în 10 apariții pentru Galatasaray

Atacantul român a revenit în lotul echipei antrenate de Fatih Terim pe data de 9 februarie, însă a petrecut 3 meciuri consecutive pe banca de rezerve, fără ca antrenorul să apeleze la el.

  • Andone a suferit o ruptură de ligament colateral intern şi o leziune de ligament încrucişat la genunchiul drept.

Galatasaray ocupă poziția a doua în campionatul din Turcia, cu 48 de puncte, aflându-se la egalitate cu echipa de pe primul loc, Trabzonspor. Liderul are, însă, un meci mai puțin disputat decât Galatasaray.

Vezi și:

Reykjavik: povești, frumusețe și greutăți » Cum arată viața în orașul în care România joacă barajul pentru EURO 2020

EXCLUSIV Islandezii au stat de vorbă cu GSP: „Terenul nu va fi bun, dar tot aici jucăm și noi” + „Knattspyrnufelag e cea mai bună echipă de la noi, a voastră care e?” VIDEO Vești îngrijorătoare

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează