FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

VIDEO Mirel Rădoi, „urecheat” de Victor Becali: „E prea orgolios, prea mândru!” » Ce sfat primește: „Nu i-a ieșit la națională, nu este o tragedie”

Mirel Rădoi, selecționer România
Mirel Rădoi, selecționer România

Articol de GSP - Publicat joi, 29 iulie 2021 15:52 / Actualizat joi, 29 iulie 2021 16:01

Victor Becali (59 de ani) a fost prezent în această dimineață la emisiunea GSP Live. Într-un dialog cu moderatorul Costin Ștucan, Becali a analizat situația lui Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale a României.

Consilier la firma de impresariat condusă de Dragoș Sîrbu, Victor Becali a opinat că pentru Mirel Rădoi ar fi mai bine să preia o echipă de club. Selecționerul a fost „urecheat” pentru faptul că este „prea orgolios, prea mândru”, refuzând să accepte chiar și sfatul venit din partea lui Mircea Lucescu.

Victor Becali: „Ar fi mai bine pentru Rădoi să lucreze zi de zi”

„Eu cred că pentru Rădoi ar fi bine să încerce să lucreze zi de zi, la o echipă de club. Asta e, nu i-a ieșit la echipa națională, nu este o tragedie. Este tânăr, are timp, poate încerca să lucreze zi de zi la o echipă. Nu îi dau eu sfaturi, dar cine știe, poate în viitor va ajunge din nou antrenorul echipei naționale. 

Cred că este prea orgolios, prea mândru, trebuie să accepte și sfaturile celorlalți. Am văzut că i-a dat Lucescu un sfat și i-a răspuns așa, foarte repede. Totuși, Lucescu e Lucescu”, a declarat Becali.

Mirel Rădoi: „Nu îmi voi schimba strategia”

La începutul lunii iunie, Mircea Lucescu a susținut într-un interviu acordat Gazetei că defensiva este esențială la fiecare meci. Ulterior, una dintre întrebările care i s-au adresat lui Rădoi în timpul unei conferințe de presă a făcut referire la poziția lui „Il Luce”.

„Chiar dacă am avut antrenori foarte buni, am încercat de la fiecare să iau ceva, dar nu neapărat să copiez! Vă asigur că pentru mâine seară eu nu îmi voi schimba strategia, chiar dacă o persoană mi-ar spune că, dacă stau cu linia de apărare la 16 metri, pot câștiga meciul. Nu o voi face!”, a răspuns actualul selecționer, care miercuri a fost eliminat de la Jocurile Olimpice alături de naționala U23 a României.

Mirel trebuie să înțeleagă că un campionat sau o calificare se câștigă cu apărarea, nu cu atacul. Defensiva e cea care trebuie să-ți ofere condițiile pentru a te exprima în ofensivă. Nu te duci cu șapte jucători peste adversar și-i lași în spate câmp liber de manevră la dispoziție.

- Mircea Lucescu

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Cristi Săpunaru, mesaj de susținere pentru Mirel Rădoi: „În România, tot timpul distrugem, ne contrazicem și există numai ceartă!”

Ofurile „tricolorului” care a izbucnit în plâns după România - Noua Zeelandă: „Portarul lor a făcut meciul vieții” + „Opt ore de somn adunate în trei nopți”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
imgb
imgb  •  04 August 2021, 04:16

GSP-ule , chiar ti-ai propus sa ne lumineze chiar toti ''profesorii'' de la '' universitatea'' Rahova ?

694944880609608
Laurentiu Nichita  •  30 Iulie 2021, 10:56

Prostul daca nu-i fudul, parca nu e prost destul !!!

967867659924378
Paul Cocos  •  29 Iulie 2021, 23:05

.........prea prost.....

Vezi toate comentariile (9)
Comentează