FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

VIDEO EXCLUSIV Anamaria Prodan își cere soțul la națională: „Bă, voi sunteți nebuni? Reghecampf trebuie pus selecționer!”

Articol de , , - Publicat joi, 21 noiembrie 2019 21:34

Anamaria Prodan, fina lui Cosmin Contra, a vorbit despre situația de la echipa națională. Mai mult, aceasta susține că Laurențiu Reghecampf, soțul ei, ar fi cea mai bună soluție pentru națională, dar că Răzvan Burleanu nu-l vrea. 

„De ce să se vadă urât să-l apăr pe Contra? Eu sunt un om din fotbal, nu o femeie, nu fina! Cred cu tărie că fotbalul românesc a ajuns aici unde e din cauza noastră, a tuturor celor care suntem implicați în fotbal. Inclusiv voi, jurnaliștii, sunteți vinovați!

Fiindcă presa i-a ridicat o statuie lui Contra după primele meciuri ale lui la națională, nu mai era nimeni peste Contra, deși eu zic că Reghecampf ar fi fost cel mai nimerit să devină selecționer.  

De ce i-am lăudat în ultima mea postare de pe Instragram? Pentru că eu cred că tărie că nu Burleanu, Bodescu, Stoichiță și ceilalți sunt vinovați pentru ce se petrece în fotbal. Indiferent de cine ar veni la națională acum, rezultate bune nu pot apărea! De ce?  

Pentru că jucătorii tineri care au apărut nu au educație, nu au mentalitate de învingători, nu au coloana vertebrală foarte dreaptă. Ei au fost crescuți într-un mediu în care berea stă pe marginea terenului, iar antrenorul miroase a alcool. De la Liga 2 în jos, fotbalul românesc e un dezastru!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Gazeta Sporturilor. 

Anamaria Prodan Reghecampf: „Familia Reghecampf - Prodan este non-grata la Federație!” 

„Pe Reghe nu l-a luat nimeni în seamă. Nimeni de la Federație nu l-a avut în vedere pe Reghe, nici măcar după ce câștigase două campionate la rând în România! Nașul nostru, Contra, pe cine a numit succesor la națională? Pe Reghe?! Aaaa, pe Rădoi și pe Olăroiu!

Bă, voi sunteți nebuni?! Reghecampf e cel mai potrivit să preia naționala acum! E adevărat, e sub contract și câștigă milioane și ar fi greu de adus acum. Dar nici măcar în sondaje nu e menționat! Mă uitam pe GSP.RO, era un sondaj cu mulți antrenori. Doar Reghe n-a avut loc! 

Familia Reghecampf - Prodan este non-grata la Federație! Și asta din ziua în care a venit Burleanu! Asta deși Burleanu spusese în campania din 2014 că Reghecampf ar fi cel mai bun selecționer. Că e cel mai serios, cel mai implicat. 

Soțul meu n-a fost niciodată implicat într-un scandal, cu femei, alcool, droguri, nenorociri, în care să se fi dovedit că a făcut ceva. Au circulat doar basme despre el, bârfe provocate de faptul că e numărul unu! El e exclus de la națională! Jucătorii mei la fel. Acum mi-am amintit. Am un jucător de 16 ani, Luca Florică, pe care l-am transferat la Amiens și nu a fost convocat niciodată la naționala de juniori! Nu vor să-l ia nici măcar într-un turneu de pregătire! În situația asta ce să fac? Să-l înjur pe Burleanu, nu?!”, a adăugat Anamaria. 

Interviul exclusiv cu Anamaria Prodan, de 3 pagini, poate fi citit vineri în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau în ediția digitală.

Vezi și:

EXCLUSIV Anamaria Prodan, atac frontal la Gică Hagi: „Lumea l-a luat drept nebun, și pe bună dreptate!” + „Viitorul n-ar fi existat fără Becali!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (83)
alex_1973
alex_1973  •  24 Noiembrie 2019, 15:15

Asta este om de fotbal cum este si GIGi si Burleanu.Din cauza unor astfel de oameni campionatul de fotbal inyern este praf.Spoieste jucatori pt.bani si apoi cica sunt oameni de fotbal.Jalnic.

337461080097992
Marian Dumitrescu  •  24 Noiembrie 2019, 11:38

Iar este impins in fata catelusul de doamna palmier. In loc sa-si vada de treaba ei, iar se baga in seama, nu-si da seama ca asta este treaba de oameni maturi ? Apropo de oameni maturi : sa-l intrebati pe fi-su daca e ''buna '' ma-sa ,caci se pozeaza si se distribuie dezbracata mereu ! Ce surpriza ar fi sa dai de ea la vreun bordel ! Nu m-ar mira nimic la manelistii si fripturistii astia !

tristan
tristan  •  24 Noiembrie 2019, 06:31

Iarăși ne intoxicați cu maneliștii ăștia 2?

Vezi toate comentariile (83)
Comentează