FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2020

VIDEO+FOTO Tragerea la sorți a grupelor EURO 2020 » Ce grupă ar putea avea România + Dueluri de foc în grupa F, între Franța, Germania și Portugalia!

Articol de , , , , - Publicat sambata, 30 noiembrie 2019 19:49

România a fost azi inima Europei. S-au decis grupele turneului final EURO 2020, într-un eveniment ce a avut loc la Romexpo, în București.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania)
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam)

România a fost repartizată în Grupa F, dar, dacă se va califica, va fi transferată în Grupa C, alături de Ucraina, Olanda și Austria și va juca la București! În cazul în care se va califica Islanda, aceasta va rămâne în Grupa F.

Click aici pentru programul integral al meciurilor » Care sunt partidele care se joacă la București

GRUPA A (meciurile se vor juca la Roma și Baku)

Turcia 
Italia 
Elveția 
Țara Galilor

GRUPA B (St. Petersburg și Copenhaga)

Danemarca 
Belgia 
Rusia 
Finlanda

GRUPA C (Amsterdam și București)

Olanda 
Ucraina 
Austria 
Câștigătoare play-off A Liga Națiunilor, dacă e vorba de ROMÂNIA / Câștigătoare play-off D Liga Națiunilor

GRUPA D (Londra și Glasgow)

Anglia 
Croația 
Câștigătoare play-off C Liga Națiunilor 
Cehia

GRUPA E (Bilbao și Dublin)

Spania 
Polonia 
Suedia 
Câștigătoare play-off B Liga Națiunilor

GRUPA F (Munchen și Budapesta)

Câștigătoare play-off A Liga Națiunilor, dacă e vorba de ISLANDA / Câștigătoare play-off D Liga Națiunilor
Franța 
Germania 
Portugalia

  • România va organiza 3 meciuri din faza grupelor Campionatului European 2020, plus o partidă din „optimi”, pe Arena Națională
  • România are în continuare șanse să meargă la EURO 2020. Va juca un baraj cu Islanda, în deplasare, pe 26 martie. Dacă înving, „tricolorii” vor disputa finala cu Bulgaria sau Ungaria.

+45 FOTO

GALERIE FOTO: Raed Krishan, GSP

UPDATE 19:00 Tragerea la sorți propriu-zisă va începe în curând.

Ceremonia a fost deschisă cu un moment artistic, la care a participat DJ-ul olandez Martin Garrix. Implicat în partea coregrafică a fost și fiul fostului mare gimnast Marius Urzică, Alexandru (foto jos, în alb). La primul său concurs internațional, anul trecut, la Ruse, Alexandru Urzică a luat 4 medalii de aur și una de argint.

UPDATE 18:45 Înaintea începerii tragerii la sorți, personajele marcante din fotbalul intern și cel internațional au socializat. De exemplu, Gică Popescu a vorbit cu Ronald Koeman, iar Cosmin Contra cu Andriy Shevchenko.

VIDEO+FOTO Tragerea la sorți a grupelor EURO 2020 » Ce grupă ar putea avea România + Dueluri de foc în grupa F, între Franța, Germania și Portugalia!

FOTO: Raed Krishan, GSP

Selecționerul Mirel Rădoi a apărut la eveniment alături de fostul antrenor al naționalei, Cosmin Contra:

VIDEO+FOTO Tragerea la sorți a grupelor EURO 2020 » Ce grupă ar putea avea România + Dueluri de foc în grupa F, între Franța, Germania și Portugalia!

Foto: Raed Krishan

Reporterul special GSP Vlad Nedelea, în dialog cu șeful departamentului de fotbal internațional, Theodor Jumătate:

Ultimele detalii de la tragerea la sorți, de la reporterul GSP Vlad Nedelea:

+45 FOTO

FOTO: Raed Krishan, GSP

Azi, de la ora 19:00, Romexpo va fi centrul continentului. Într-un Euro 2020 unic, itinerant, organizat în 12 orașe din 12 țări, Bucureștiul va trăi live pe Național Arena patru meciuri (trei în grupa C și o optime de finală). Și, mai mult decât atât, găzduiește în premieră tragerea la sorți a turneului final.

12 iunie 2020e data la care va începe EURO 2020

EURO 2020 // Răzvan Burleanu a făcut 3 anunțuri importante: bazele de pregătire Ghencea, Arcul de Triumf, Giulești și Dinamo au fost înlocuite + România ar putea organiza integral un turneu final

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
985894574776181
Stefan Poama  •  08 Decembrie 2019, 23:08

suntem campioni la "cum ar fi, daca ar fi" ... facem scenarii pentru o competitie la care nu ne am calificat ... si nici nu suntem favoriti pentru a ne califica ... poate doar pentru presa din Romania ...

1454602064607325
Criss Supersonick  •  07 Decembrie 2019, 00:05
Postat de madalin_eivissa pe 03 Decembrie 2019, 15:36

ESTE MULT DE MUNCA PANA ÎN IUNIE LA EURO 2020*****AVEM BARAJUL CU ISLANDA,APOI ALTUL,DACĂ TRECEM DE PESCARI!! BARTALSSTOVU VENIM:)))

Era feroez barstastovlu sau cum il cheama iar organizarea de amatori

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  05 Decembrie 2019, 13:47

NU stiti sa va promovati !!! DACA aveau altii organizarea acestui eveniment faceau din el cel putin unul de premiul NObel sau Oscar , pe cand la voi nu l-ati chemat nici pe Hagi ...care facea lobby pentru 10 ani fotbalului romanesc doar print prezenta lui !!!! ......amatori.........

Vezi toate comentariile (40)
Comentează
Close