FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

VIDEO George Pușcaș, despre EURO 2019, viitor și ce calitate a lui Cristiano Ronaldo i-ar plăcea să aibă: „Încerc să copiez o grămadă de chestii”

Articol de GSP - Publicat luni, 08 iulie 2019 11:18

George Pușcaș (23 de ani), singurul fotbalist român inclus în echipa EURO 2019 de UEFA, a vorbit la Observator, la Antena 1, despre experiența la Campionatul European sub 21 de ani și despre planurile de viitor.

„Când eram mic, din fața blocului începusem să bat mingea peste tot, deranjam vecinii la orice oră și asta era o problemă pentru toată lumea. N-am renunțat niciodată la minge și asta m-a făcut să ajung unde sunt.

La început a fost o joacă, nu știam ce e fotbalul. La 11 ani a fost momentul decisiv în viața mea când am lăsat familia și am plecat singur să joc fotbal la Liberty Salonta”, a spus Pușcaș.

Pușcaș spune că tatăl său era sigur că „tricolorii” mici vor face un EURO uriaș, reușind să ajungă până în semifinale: „La națională toți am tras la același camion, n-a fost nimeni să iasă în evidență. Important e că am readus zâmbetele pe fețele oamenilor. Familia mea e foarte mândră de mine, de tot ce s-a întâmplat. Tata de-abia aștepta acest EURO. De un an îmi spunea că va fi bine și că vom face un turneu bun. Cel mai fericit sunt că i-am făcut mândri pe ei. E cel mai bun an din cariera mea”

Atacantul spune că ar încearcă să imite mai multe tehnici de la Cristiano Ronaldo:Încerc să copiez o grămadă de chestii de la Ronaldo, e complet. Probabil cel mai mult aș lua șutul cu stângul de la el, că eu sunt dreptaci”.

Citește și:

ROMÂNIA U21 // Andrei Vochin anunță transferul mai multor internaționali români: „Știu sigur”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  09 Iulie 2019, 10:04

Imi place caracterul tanarului astuia. E atat de preocupat de 'cresterea' lui fotbalistica! Bravo si multa sanatate.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează