FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Vii în locul lui Cosmin Contra la națională? Cum a răspuns Dan Petrescu la cea mai grea întrebare

Articol de GSP - Publicat marti, 10 septembrie 2019 21:13

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a vorbit despre posibilitatea de a-l înlocui pe Cosmin Contra la cârma echipei naționale în cazul în care România nu se va califica la EURO 2020.

„Să-l lăsăm pe Cosmin să joace toate meciurile. Dacă nu va califica echipa la Europene, sunt sigur că va pleca singur, nu va aștepta să-l demită cineva.  

Îmi doresc să califice echipa la Euro și eu să rămân în continuare la CFR. E adevărat că într-o zi îmi doresc să antrenez echipa națională, dar vreau să ne calificăm la Europene cu Contra. E visul meu să ajung la națională cândva”, a declarat Dan Petrescu la TV Digi Sport.

Dan Petrescu (51 de ani) le-a antrenat de-a lungul carierei pe Sportul Studențesc, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al Arabi, ASA Târgu Mureș, Jiangsu Sainty, Guizhou Zhicheng și CFR Cluj.

CLASAMENTUL GRUPEI F

 

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 12 octombrie 2019: Feroe – România (ora 19:00)
  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

CITEȘTE ȘI:

Ilie Dumitrescu, necruțător cu selecționerul Cosmin Contra: „Nu accept scuza asta! Trag un semnal de alarmă. Așa nu câștigăm următoarele meciuri”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
4_3_3
4_3_3  •  11 Septembrie 2019, 08:38

Săptămâna trecută vroiați să i se deschidă dosar penal, iar acum îl întrebați dacă ar vrea la națională??? A, stai, asta e criteriul necesar de calificare, ca și în politică? Frumos ar fi, nu zic, să-l vezi pe bancă la un meci contra Germaniei: Low mâncându-și mucii iar Petrescu înjurând de morți și rubedenii :) Hai, mă, că ar fi o nepotrivire mare de caracter între el și națională... Zău? Parcă s-ar potrivi de minune cu ”suporterii” fluierând momentul de reculegere și scandând abject împotriva ungurilor la niște meciuri cu... Spania și Malta.

adriann_
adriann_  •  11 Septembrie 2019, 02:17
Postat de Danny Pedr pe 10 Septembrie 2019, 23:56

Sa ne facem de ras peste toata europa, daca cineva nu a văzut teatrul petrescu ,e invitat,RUSINE

Nu ma, lasa ca ne facem de ras cu "perlele" ciobanului, incasand bataie dupa bataie cu o selectie facuta aberant de aproape 20 de ani.

rocky2
rocky2  •  11 Septembrie 2019, 01:22

Antrenor mai slab decat Contra mai rar! Doar printr-o minune ne calificam la Euro!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează