GSP.RO  »  GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE

15 ani de suspendare la karting - 5 minute de sport altfel

5 minute de sport altfel
5 minute de sport altfel

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 mai 2021 10:05 / Actualizat miercuri, 12 mai 2021 11:02

Pilotul de karting Luca Corberi (23 de ani) a fost suspendat timp de 15 ani.

În octombrie 2020, pe circuitul Lonato din Italia, Luca Corberi a fost autorul unui moment uluitor. Lovit de Paolo Ippolito, Corberi a fost scos în decor și s-a văzut nevoit să se retragă din cursă după doar nouă ture.

5 minute de sport altfel: 15 ani de suspendare la karting

Furia lui Corberi după acel incident a fost nemărginită. Nervos, tânărul pilot a rupt bumper-ul kartului său și a mers la marginea pistei, unde l-a așteptat pe Ippolito.

Când Paolo Ippolito a trecut cu kartul, Corberi a aruncat bumper-ul, dorind să îl lovească pe cel care l-a scos din cursă! Din fericire, Corberi a ratat, dar nu s-a rezumat la acel gest.

Alături de tatăl său, Luca a mers la boxe, unde a provocat un scandal imens. Pilotul în vârstă de 23 l-a atacat într-un mod șocant pe Ippolito, pe care l-a placat ca la rugby, provocând o încăierare generală.

În aprilie 2021, judecătorii s-au pronunțat în cazul lui Luca Corberi. Pentru gesturile șocante, Luca Corberi a primit o suspendare de 15 ani, dar pilotul italian declarase el însuși că a cerut ca licența să i fie retrasă: „Am decis să nu mai iau parte din niciun sport cu motor pentru tot restul vieții mele. Le-am cerut judecătorilor sportivi să îmi ia licența, fiind complet conștient de greșelile mele ireparabile”.

Rusia, Olimpiada și Pianul – 5 minute de sport altfel

5 minute de sport altfel - Fabuloasa poveste a lui Steve Kerr

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează