GSP.RO  »  GSP SPECIAL  »  EURO LA INDIGO

VIDEO Euro la Indigo, ep. 7 » Eric a copiat golul de PlayStation al lui De Bruyne: „Parcă am dat mai bine! Tiki-taka belgiană, cu fiță braziliană”

Eric, în episodul 7 din Euro la Indigo
Eric, în episodul 7 din Euro la Indigo

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 iunie 2021 13:20 / Actualizat vineri, 18 iunie 2021 13:49

EURO LA INDIGO. Belgia a câștigat meciul cu Danemarca, 2-1, iar brazilianul Eric de Oliveria a fost încântat de golul lui Kevin De Bruyne pe care l-a imitat la perfecție. Vezi mai jos videoul realizat de Eric în cadrul proiectului „Euro la Indigo”, inițiat de GSP, și înscrie-te in superconcurs!

  • Nu uita, „Euro la indigo" are și super-premii! Poți câștiga o consolă PS5, un iPhone 12, un smart TV Sony sau 5 smartwatch-uri.
  • Descoperă cuvântul-cheie din videoul de azi, intră pe www.gsp.ro/indigo și înscrie-te în concurs!

Mai întâi, Eric l-a felicitat pe Robert Niță pentru golul din episodul 6 din „Euro la indigo” și a descris faza reușitei lui Kevin De Bruyne.

„A fost golul victoriei, iar faza a fost una senzațională, ca pe PlayStation. Au fost pase scurte și rapide și o execuție de clasă. Tielemans trimite către Thorgan Hazard. El dă o pasă scurtă către fratele lui. Eden Hazard, deschidere pe spațiul liber pentru De Bruyne și șut cu stângul, puternic, la colțul scurt. Superfotbal. Adică exact ce îmi place mie”, a spus Eric.

Brazilianul a trecut la recrearea fazei. După mai multe șuturi ratate, Eric a dat gol: „Tiki-Taka belgiană, dar să încercăm să iasă perfect”. 

După o execuție excelentă, Eric a avut un comentariu savuros: „Parcă am dat mai bine ca De Bruyne. Tiki-taka belgiană, cu fiță braziliană”.

Înscrie-te în concursul Euro la indigo!

În timpul fiecărui filmuleț realizat de Eric sau de Robert Niță va fi anunțat un cuvânt-cheie. Tu trebuie să scrii acel cuvânt-cheie în pagina de concurs - www.gsp.ro/indigo - împreună cu datele tale de contact, și gata, ești înscris în tragerea la sorți!

Poți participa de mai multe ori la concurs! Pentru că în fiecare video se anunță alt cuvânt-cheie. Trebuie doar să urmărești video-urile din seria "Euro la indigo" (verifică AICI) și să adaugi cuvântul-cheie pe www.gsp.ro/indigo

Aici - detalii complete despre proiectul Euro la Indigo

Aici - pagina de concurs + formular de înscriere

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
22cea
22cea  •  19 Iunie 2021, 19:23

Parodia continua !

dora
dora  •  19 Iunie 2021, 13:33

Ce ușor este să dai goluri fără portar !!!

id_valentin
id_valentin  •  19 Iunie 2021, 11:46

recunosc ca tipul asta e comic rau de tot, probabil e mai talentat la "vorba" decat la fotbal...nu ai cum sa nu zambesti larg cand te uiti la filmele lui...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează