GSP.RO  »  SPORTURI  »  3X3

România, printre cele mai bune 8 echipe ale lumii la baschet 3x3

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 septembrie 2022 13:58 / Actualizat vineri, 16 septembrie 2022 17:25

Naționala de baschet 3x3 a României s-a calificat în sferturile de finală la turneul final al Ligii Națiunilor, care are loc în aceste zile la Constanța 

Cele mai bune echipe de baschet 3x3 din lume la categoria de vârstă sub 23 de ani s-au duelat timp de două zile pentru a accede în fazele eliminatorii la FIBA 3x3 Nations League Finals. Printre ele se află și naționala masculină a României care a reușit să obțină calificarea în sferturi, după o victorie concludentă cu Mongolia, 21-11. 

În primul meci al grupei România a cedat la limită cu Japonia, după un adevărat thriller încheiat în prelungiri cu o aruncare de două puncte care le-a adus victoria niponilor, 18-16. În cel de-al treilea meci al grupei, Japonia a învins Mongolia și astfel, împreună cu România, au avansat în sferturile de finală. 

România, printre cele mai bune 8 echipe ale lumii la baschet 3x3

Naționala feminină a României a avut o grupă imposibilă, cu Statele Unite și Franța. După ce a cedat categoric în fața americancelor, 20-10, tinerele jucătoare din România au reușit un meci excelent în fața echipei din Hexagon, cedând la doar două puncte, 15-13 scor final. 

CITEȘTE ȘI:

Începe show-ul la Constanța, unde au loc finalele FIBA 3x3 » Campioanele olimpice, mondiale și europene vin în România
BASCHET 3X3
Începe show-ul la Constanța, unde au loc finalele FIBA 3x3 » Campioanele olimpice, mondiale și europene vin în România

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează