GSP SPECIAL  »  ARTICOLUL LUNII  »  TOLO.RO

Primele victime de la aburii victoriei – Clotilde Armand îi cere premierului să urgenteze un dosar penal!

Articol de - Publicat joi, 30 mai 2019 11:02

Unul dintre starurile USR-PLUS cere exact ceea ce au solicitat PSD să nu mai facă: presiune pe munca procurorilor.

Într-o postare pe contul de Facebook, remarcată de ziarul Adevărul, proaspăt aleasă europaralmentar pe listele Alianței USR-Plus, Clotilde Armand spune: ”Totuşi, dacă doamna Dăncilă vrea să ne convingă eu îi propun următoarele: desfiinţarea Secţiei Speciale de anchetare a magistraţilor; demiterea lui Carmen Dan şi a conducerii Jandarmeriei Române; să urgenteze Dosarul 10 august”.

Viorica Dăncilă are de ales între a respecta Constituția și a o convinge pe Clotilde Armand. Căci în nicio democrație premierul nu urgentează, nu tergiversează și, în general, nu are treabă cu mersul dosarelor penale.

La anterioara instalare a dreptei la putere, rugămințile despre cazurile din justiție circulau între demnitari pe bilețele roz. Acum, indicațiile sunt rostite în gura mare, chiar de către reprezentanții valului de noi politicieni, legitimați de un vot onest și plin de o speranță care se poate întoarce oricând împotriva lor.

După postarea pe Libertatea a acestui articol, Clotilde Armand a adăugat pe Facebook un later edit în care spune că s-a referit, de fapt, nu la intervenția în dosarul penal, ci la desecretizarea actelor:

-să urgenteze Dosarul 10 august (LE: Este vorba despre desecretizarea TUTUROR documentelor MAI cerute de procurori din Dosarul 10 august, să nu mai existe loc de intrepretări);

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează