GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EVENIMENT

Adrian Thiess va fi nașul copilului lui Reghecampf: „Sper să fie băiat! Vine și Ronnie O’Sullivan la botez” + Reacția Anamariei Prodan

Omul de afaceri Adrian Thiess spune că va fi nașul de botez al copilului pe care Laurențiu Reghecampf și noua lui parteneră, Corina, îl așteaptă
Omul de afaceri Adrian Thiess spune că va fi nașul de botez al copilului pe care Laurențiu Reghecampf și noua lui parteneră, Corina, îl așteaptă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 octombrie 2021 20:19 / Actualizat miercuri, 13 octombrie 2021 23:03

Omul de afaceri Adrian Thiess spune că va fi nașul de botez al copilului pe care Laurențiu Reghecampf și noua lui parteneră, Corina, îl așteaptă. 

  • Adrian Thiess a organizat în 2012 amicalul de gală Dinamo - Barcelona (0-2), apoi a intenționat să aducă investitori din străinătate care să preia clubul din Ștefan cel Mare. S-a ocupat și de meciurile de snooker ale lui Ronnie O'Sullivan în România. Acum lucrează cu parteneri din Occident la organizarea de meciuri de verificare de anvergură pe plan continental.

Laurențiu Reghecampf a recunoscut că a depus actele de divorț și că pune capăt căsniciei cu Anamaria Prodan. Antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova așteaptă un copil cu noua parteneră. Informația a fost confirmată de Adrian Thiess, cel care ar urma să fie naș.

Adrian Thiess, nașul copilului lui Reghe: „Mi-aș dori să fie băiat!”

„Încă nu se știe sexul copilului, dar mi-aș dori să fie băiat, ca să îl cheme Adrian! Va fi un botez superb, vor fi invitați de seamă. Vine și Ronnie O’Sullivan. Am vorbit deja cu Ronnie, își dorește să participe! O să fie invitat special”, a spus Adrian Thiess, conform Cancan

Dacă e adevărat, eu și Adrian Thiess suntem nași, eu devin nașa copilului. Dacă e adevărat, divorțez eu
- Anamaria Prodan, în emisiunea „La Măruță”, pe Pro TV

Reghe e fratele meu și e normal, dacă m-ai întrebat, trebuie să spun că da (n.r. va fi naș). Și Ana e sora mea, nu aleg între ei. Îi iubesc la fel. El e fratele meu, el mi-a prezentat-o pe Ana. Viața e complexă. Îi iubesc pe amândoi. Asta e capacitatea mea. Una e una, alta e alta
- Adrian Thiess, potrivit Cancan

VIDEO Masonul asociat cu Anamaria Prodan Reghecampf dezvăluie afaceri din umbră: „Oameni politici dețin cluburi de fotbal din România” + Rolul serviciilor secrete în fotbalul românesc

Anamaria Prodan, prima reacție după anunțul divorțului de Reghecampf

„El este tatăl copilului meu, niciodată nu o să vorbesc urât de el. Poate de-a lungul vieții am făcut niște greșeli, dar promit că am să le repar. Am să lupt că toți copiii mei să nu se împiedice de asta. Lăsăm legea să își spună cuvântul.

Și noi aflăm lucruri din presă! Nu știm exact adevărul. Dacă ar fi să o iau de la capăt, aș face la fel. Nimeni nu se poate gândi că cineva poate să îți facă rău. O să văd cum stau lucrurile și voi da o declarație oficială.

Întotdeauna mi-am apărat familia cu prețul prieteniilor distruse. Am văzut și noi declarația din presă, mi-a citit-o cineva. Nimeni din familie nu știe adevărul. Cel mic suferă cel mai tare, că nu prea își vede tatăl”, a spus Anamaria Prodan, în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV.

Citește și alte știri despre divorțul dintre Reghecampf și Anamaria Prodan: 

Anamaria Prodan, prima reacție după ce Reghecampf a depus actele de divorț: „Legea să își spună cuvântul! Am să lupt pentru toți copiii mei”

Laurențiu Reghecampf anunță: „Am depus actele pentru divorț” » Anamaria Prodan și fiul lor, reacții înfiorătoare: „Ai murit”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
senin
senin  •  14 Octombrie 2021, 06:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

131668434566273
Razvan Mihailescu  •  14 Octombrie 2021, 04:03

Ce nume are și asta, cred ca și la schimbat ca să para interesant

22cea
22cea  •  14 Octombrie 2021, 01:49
Postat de cobadin33 pe 13 Octombrie 2021, 21:46

Nu pot sa nu ma abtin, dar intreb totusi, ca poate stie cineva: ce dentist si-a batut joc de Reghe de i-a imbracat dintii aia atat de strident in portelan ?

Dentistul lui Dorian Popa :)))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează