GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROIECT

Bănel Nicoliță și-a deschis școală de fotbal în București » Tarifele de înscriere anunțate de fostul internațional

Bănel Nicoliță (37 ani) a anunțat pe conturile sale de socializare că și-a deschis școală de fotbal și că îi așteaptă la antrenamente pe micuții pasionati de sportul-rege.
Bănel Nicoliță (37 ani) a anunțat pe conturile sale de socializare că și-a deschis școală de fotbal și că îi așteaptă la antrenamente pe micuții pasionati de sportul-rege.

Articol de GSP - Publicat marti, 29 martie 2022 12:10 / Actualizat marti, 29 martie 2022 12:30

Bănel Nicoliță (37 ani) a anunțat pe conturile sale de socializare că și-a deschis școală de fotbal și că îi așteaptă la antrenamente pe micuții pasionati de sportul-rege.

După ce a pus punct carierei de fotbalist, Bănel nu a putut sta departe de fotbal, așa că a încercat diverse proiecte ulterior, cel mai important fiind investiția la clubul din Liga a 3-a, CS Făurei. Lucrurile nu au funcționat la echipa din orașul natal, așa că fostul fotbalist s-a reinventat.

Bănel Nicoliță și-a deschis școală de fotbal

Nicoliță a găsit imediat un alt proiect în care să-și investească banii, timpul și energia, unul care speră să aibă succes de această dată.

„Vești bune! Am deosebita plăcere de a vă anunța că voi deschide începând cu data de 4.04.2022 școala de fotbal «Bănel Nicoliță», în care voi antrena piticii iubitori de fotbal. Sunt încântat să vă informez că această școală este dedicată copiilor născuți în anii 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017.

Așadar, dacă copilul tău este pasionat de fotbal și își dorește să facă parte dintr-o echipă profesionistă, unde să poată progresa frumos în acest sport, atunci îl aștept la antrenamente.

Înscrierile se fac telefonic la numărul 0759931731 sau la adresa de e-mail [email protected]
Locația: București, strada Marian Cristescu, nr. 1 (sector 2, în zona Baicului). 
Program: luni, miercuri, joi.

Preț: 12 antrenamente/lună (3 ședințe pe săptămâna) – 250 lei, antrenament individual – 50 lei ședința. 

La antrenament juniorul trebuie să fie îmbrăcat în echipament sportiv și să aibă o adeverință de la medic care să ateste faptul că este apt pentru sport! 

Avem toată încrederea că în timp, prin muncă, antrenamente și profesionalism vom obține cele mai mari rezultate, iar scopul principal este promovarea unui mod sănătos de viață pentru copii și juniori”, a scris Bănel Nicoliță pe conturile sale de socializare.

32 de goluriși 32 de pase decisive sunt cifrele lui Bănel în cele 242 de meciuri jucate în Liga 1. Are două titluri cu FCSB și 37 de selecții în „națională”

Citește și:

EXCLUSIV Ovidiu Hațegan e decis să se retragă din arbitraj, după infarct » 3 momente marcante din viața „centralului”

Paradoxul Koljic! Ultimul în ierarhia InStat la Craiova » Cât a ajuns să valoreze pe transfermarkt

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ionutplural
ionutplural  •  31 Martie 2022, 18:13

bravo banele

fibra
fibra  •  29 Martie 2022, 19:35

Asta da gluma! Si tu vrei sa traiesti din banii parintilor?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează