GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PRIETENII LUI OVIDIU

AZI, ORA 20:00 Bănel Nicoliță, dezvăluiri incredibile la „Prietenii lui Ovidiu” » Totul despre copilăria grea și sărăcia de la Făureiul natal

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 octombrie 2022 20:01 / Actualizat miercuri, 05 octombrie 2022 20:01

Bănel Nicoliță vine la „Prietenii lui Ovidiu”, miercuri, de la ora 20:00. Bănel Nicoliță, 37 de ani, vorbește deschis despre copilăria săracă de la Făurei, lipsurile și problemele întâmpinate alături de cei șase frați ai săi, dar și despre implicarea în fotbalul din localitatea sa, care i-a adus pierderi financiare de 300.000 de euro. 

Fostul internațional a rememorat autogolul marcat cu Real Madrid în grupele Ligii Campionilor acum 16 ani, spune clar că FCSB e Steaua, își amintește cu plăcere transferul la formația roș-albastră, când Mihai Stoica a venit personal la Brăila ca să semneze contractul, și dezvăluie un episod antologic de la prima vizită medicală efectuată la București.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează