GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  LANSARE

video+foto O oră în Olimp » Cartea „Fotbal minut cu minut” a fost lansată. De miercuri, 25 mai, la chioșcuri cu Gazeta Sporturilor!

Cartea „Fotbal minut cu minut” +15   FOTO
Cartea „Fotbal minut cu minut”

Articol de - Publicat marti, 24 mai 2022 13:21 / Actualizat marti, 24 mai 2022 13:50

Cartea „Fotbal minut cu minut” a fost lansată în prezența câtorva dintre „zeii microfonului”. Volumul apărut la Editura Publisol are 480 de pagini.

  • De miercuri, 25 mai, cartea „Fotbal minut cu minut” poate fi cumpărată de la toate chioșcurile de ziare împreună cu Gazeta Sporturilor. La un preț special: 54,9 lei

Luni la prânz, vreme de un ceas, foaierul Sălii Radio s-a umplut de istorie. Teoharie Coca Cosma, Teodor Mateescu, Mircea M. Ionescu, Nicolae Secoșan, Vasile Arhire și alți câțiva veterani ai microfonului s-au așezat cuminți pe scaune pentru a asista la lansarea cărții „Fotbal minut cu minut”, scrisă de jurnalistul clujean Ovidiu Blag. 

Ultimele vești de la Dinamo: care e situația jucătorilor accidentați + ce șanse au să joace în returul cu U Cluj
DINAMO
Ultimele vești de la Dinamo: care e situația jucătorilor accidentați + ce șanse au să joace în returul cu U Cluj

De fapt, „zeii” care au contribuit la cea mai de succes emisiune din istoria radioului public - audiența maximă a fost de 5 milioane de ascultători! - au venit să asiste la depănarea propriilor povești. A propriilor vieți, trăite zeci de ani între două stadioane, două trenuri și zeci de mii de ore de transmisie în direct. 

N-au fost uitați nici regretații Ion Ghițulescu, Sebastian Domozină sau Nicolae Soare, iar lupii tineri Adrian Soare, Cătălin Cârnu ori Robert Șișcă au promis să ducă ștafeta mai departe.

+11 FOTO

22 noiembrie 1964e data la care a fost efectuată prima transmisie radio a mai multor partide din Divizia A. Cei mai importanți moderatori au fost Ion Ghițulescu și Gheorghe Minoiu

„Fotbal minut cu minut” a fost o școală a excelenței, din toate punctele de vedere.

- Teoharie Coca Cosma, comentator sportiv

Citește mai multe știri: 

EXCLUSIV Ultimele vești de la Dinamo: care e situația jucătorilor accidentați + ce șanse au să joace în returul cu U Cluj

CFR a plătit 150.000€ pentru el, dar poate pleca după două meciuri: „Se pliază pe principiile mele de joc”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează