GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CONFLICT

VIDEO+FOTO Dumitru Dragomir, conflict violent pe stradă cu protestatarul „Ceaușescu”: „Au dat în mine, nu mai văd cu un ochi!” vs. „M-au înțepat cu șurubelnția, au pus câinele să mă muște”

Dumitru Dragomir, înainte de startul altercației cu „Ceaușescu” +38   FOTO
Dumitru Dragomir, înainte de startul altercației cu „Ceaușescu”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 noiembrie 2022 01:11 / Actualizat miercuri, 09 noiembrie 2022 03:54

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost implicat, marți seara, într-un conflict violent cu protestatarul Marian Moroșanu, poreclit „Ceaușescu”, cu care mai avusese o altercație fizică și în urmă cu doi ani.

Scenariul conflictului s-a asemănat aproape în totalitate cu cel din septembrie 2020. Marian „Ceaușescu”, 53 de ani, o figură arhicunoscută la protestele stradale din Capitală, prezent la Revoluția din '89 și arestat la Mineriada din 13-15 iunie 1990, l-a așteptat pe Mitică Dragomir pe Calea Victoriei, când „Corleone” se pregătea să părăsească sediul B1 TV, unde fusese invitatul jurnalistului Robert Turcescu la emisiunea „Sub semnul întrebării”.

Scandal monstru în TVR: un cunoscut comentator de la Sport e cercetat disciplinar, fiind acuzat că și-a bruscat o colegă » Toate detaliile + reacții oficiale
SCANDAL
Scandal monstru în TVR: un cunoscut comentator de la Sport e cercetat disciplinar, fiind acuzat că și-a bruscat o colegă » Toate detaliile + reacții oficiale

Dumitru Dragomir, conflict violent pe stradă cu protestatarul Ceaușescu

„Se pregătește să iasă unul dintre cei mai mari comuniști borfași escroci, căruia i-am adus steagul pe care el l-a iubit (n.r.- flutură un steag al Partidului Comunist Român). El e cel care a furat, care a vândut, care s-a îmbogățit doar din furt! Spune, mă, la televizor cât ai furat! Am înțeles că acum ești și rusofil, comunistule!

În acel moment, Dragomir iese din clădire și, la câteva secunde distanță, se îndreaptă amenințător în direcția lui „Ceaușescu”, pe care încearcă să-l lovească de două ori cu piciorul. Mitică merge apoi către propria mașină, în timp ce în scenă intră bodyguard-ul fostului șef al LPF, cel pe care Moroșanu îl acuză că l-a lovit cu pumnul în ochi:

Ați văzut ce mi-a făcut, da? Nu mai văd cu ochiul ăsta! Bodyguard-ul lui Mitică a dat în mine, la fel și Mitică Dragomir. Asta este, borfașii își aduc slugile, dar mie nu-mi este frică de ei.

E momentul în care Dragomir urcă pe bancheta din spate a mașinii respective și părăsește locația respectivă.

+34 FOTO

Reacția lui Dumitru Dragomir: „M-au înțepat cu șurubelnția, m-a mușcat un câine, sper să nu fie turbat”

Dumitru Dragomir a oferit prima reacție la câteva zeci de minute după derularea evenimentelor tensionate din stradă. El spune că a fost agresat cu o șurubelniță de către o altă persoană, dar și că a fost mușcat de un câine în încăierarea respectivă. 

„Eu am terminat emisiunea la B1TV și moderatorul mi-a spus: «Nea Mitică, nu ieși pe aici că nu te lasă ăștia să mergi la mașină!». Nu m-au lăsat să ies. Eu, atunci, m-am întors și am întrebat de altă ieșire. Când m-am dus la ieșirea cealaltă, acolo era unul care mă pândea cu un câine. Mie îmi e frică de câini, de oameni nu îmi e frică. Apoi m-am întors înapoi la prima ieșire. Când am dat să ies, nu m-au lăsat să merg la mașină. Eu trebuia să mă duc la mașină pentru că se schimba semaforul și nu putea să stea mașina acolo.

Striga acolo: «Comunistule, hoțule, banditule!» Fraților, eu de felul meu sunt coleric și răspund și eu, nu mă pot abține. A început să mă înjure, atunci a venit unul cu un câine pe care l-a pus pe mine și mi-a rupt pantalonii. Erau trei inși.

Eu am vrut să mă duc la mașina și să plec. Dacă te oprește cineva și te injură pe stradă, nu reacționezi? Acțiunea s-a desfășurat foarte rapid, nu am putut să sun la 112. Totul s-a întâmplat în doar 10 secunde. Pune unul câinele pe tine, iar tu suni la 112? Nu am avut timp de așa ceva.

Îl dau în judecată pentru ce mi-a spus și pentru că m-a mușcat câinele, pentru că acasă am văzut că am și zgârieturi pe picioare. Îmi e teamă să nu fie câinele turbat. Mă duc mâine să îmi fac antirabicul. Unul m-a înțepat cu o șurubelniță, mi-a dat în spate cu o șurubelniță. Au venit în grup și m-au atacat“, a spus Mitică Dragomir la Realitatea Plus.

Marian „Ceaușescu”: „Dragomir a venit, m-a lovit și a plecat”

Marian Moroșanu, care spune că a ajuns la urgențe din cauza loviturii încasate în ochi, a prezentat la rândul său versiunea celor întâmplate

Dumitru Dragomir, conflict violent pe stradă cu protestatarul „Ceaușescu”: „Au dat în mine, nu mai văd cu un ochi!” vs. „M-au înțepat cu șurubelnția, au pus câinele să mă muște”
„Ceaulșescu” susține că a fost lovit în ochiul stâng de către Mitică și bodyguard-ul său

„Ăsta a iubit partidul PCR, era mândru, acum îl iubește și pe Vladimir Putin. Așa că i-am dus și eu steagul. Dragomir a venit, m-a lovit și a plecat în mașină. Șoferul lui, în loc să urce în mașină, a venit și m-a lovit cu doi pumni în ochi. Eu n-am răspuns”, a spus Marian Moroșanu pentru substantial.ro.

Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, în care a avut loc o agresiune între mai multe persoane, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: Polițiștii Secției 1 s-au sesizat din oficiu, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.

-Comunicat Poliția Capitalei

Dumitru Dragomir și Ceaușescu, scandal cu repetiție

Dragomir și Marian „Ceaușescu” au mai fost implicați într-o altercație și în luna septembrie a anului 2020.

Dumitru Dragomir, conflict violent pe stradă cu protestatarul „Ceaușescu”: „Au dat în mine, nu mai văd cu un ochi!” vs. „M-au înțepat cu șurubelnția, au pus câinele să mă muște”
Momentul altercației din urmă cu doi ani

La acel moment, după ce a părăsit studio-ul B1 TV, unde fusese invitat la o emisiune, Dragomir a fost acuzat de Marian Moroșanu - cetățean cunoscut pentru prostestele împotriva PSD -, printre altele, de distrugere a clubului Craiova și de servire a regimului comunist. Deși inițial fostul conducător al LPF a tratat situația cu calm în fața tonului agresiv al respectivului cetățean, ulterior Dragomir a sărit la bătaie, fiind oprit la timp de un alt bărbat care îl însoțea.

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Scandal monstru în TVR: un cunoscut comentator de la Sport e cercetat disciplinar, fiind acuzat că și-a bruscat o colegă » Toate detaliile + reacții oficiale

FOTO Moment savuros în direct la TV! Mihai Stoica, surprins când dansa pe imnul rivalei Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (57)
rocky3
rocky3  •  10 Noiembrie 2022, 20:50
Postat de emil1986 pe 09 Noiembrie 2022, 18:47

Ma prostalaule comunistoid, Marian Moroseanu, pe numele lui adevarat, ***, a iesit in strada in decembrie '89, a fost batut apoi arestat la mineriada din '90 pentru ca un amarat ca tine sa poata sa abereze cat doreste pe acest site sau aiure. ***, ignoranta maxima. Marian 'Ceausescu' Moroseanu merita tot respectul celor care iubesc democratia, iubesc libertatea, ***!

Cred că ai dreptate, curajoși inconștienți precum acest Moroșanu au ieșit în stradă acum 32 de ani și au dărâmat o orânduire abjectă! Orânduire din care Mitică făcea parte și văd cu tristețe că are încă mulți admiratori, chiar și pe aici!

Tibisor
Tibisor  •  10 Noiembrie 2022, 19:29

Daca cainele a fost *** , il vreu eu ! Si-l voi numi Mitica din respect ca l-a muscat pe acest individ de toata jena !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

emil1986
emil1986  •  10 Noiembrie 2022, 14:40
Postat de Moshu pe 10 Noiembrie 2022, 10:05

Mai dragutule,"a fi pe la revolutie"este una si a stii ce-i aia e alta ! Tu faci parte din prima categorie ! Eu nu sunt nici "securistic" si nici asa tinerel ca tine(cel putin in gandire esti "tinar" rau),n-"am fost pe la revolutie" pt ca eram prea ocupat la serviciu,dar spre deosebire de tine,am refuzat sa intru in rindurile PCR,de mai multe ori,ceea ce tu sigur n-ai facut,ai discurs de activist ! Si gindesc asa cum gandesc pt ca,sigur,am IQ-ul mai mare decit numarul de la pantofi,la tine nu-i sigur !Sa ia zile bune,e ultimul raspuns pt ca nu-mi place sa ma contrazic cu...copilasii !

'Mai dragutule,"a fi pe la revolutie"este una si a stii ce-i aia e alta! Tu faci parte din prima categorie!' Sa inteleg ca tu ai facut parte din a doua categorie, cea care a participat la represiune, iar 'fraierii', asa cum a fost si Marian 'Ceausescu', au gresit c-au iesit in strada. Normal este, dupa cum sugerezi, ca securistii, intre care, se pare, ca faci parte sau esti doar un amarat de fost informator/influencer, sa fie la butoane si acum. Din pacate, unii inca sunt, dar din ce in ce mai putini, si intr-un viitor nu foarte indepartat nu veti mai avea nicio parghie. Adio, securistoidule sau slujitor al acestora!!! :))

Vezi toate comentariile (57)
Comentează