GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SOCIAL MEDIA

FOTO Anamaria Prodan a postat poza care îi poate închide conturile! Fără sutien pe Instagram și WhatsApp

Articol de GSP - Publicat marti, 21 ianuarie 2020 17:25

Anamaria Prodan (47 de ani) nu ezită nicio clipă să-și etaleze formele de invidiat pe rețelele de socializare. Ultima apariție-sexy a acesteia s-a consumat pe WhatsApp și pe Instagram.  

Anamaria Prodan, unul dintre cele mai influente personaje din fotbalul românesc, a postat în WhatsApp Story și pe Instagram o fotografie extrem de provocatoare, în care nu are sutien și poartă o ținută incredibil de sexy.

FOTO Anamaria Prodan a postat poza care îi poate închide conturile! Fără sutien pe Instagram și WhatsApp

Anamaria Prodan, 150.000 de euro pentru reality-show! 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au semnat un contract fabulos cu Antena Stars și urmează să revină pe micile ecrane cu un nou reality-show filmat pe axa: București - Milano -  Las Vegas - Dubai. 

Surse din piața media și confirmate de apropiații familiei au dezvăluit că în conturile acestora urmează să intre aproximativ 150.000 de euro pentru show-ul numit "Prodanca și Reghe. Prețul succesului". Suma este una pe măsură și o câștigă, de exemplu, într-un an, un fotbalist de top din Liga 1 din România!

„Am revenit mai tari ca niciodată și o să avem ce să transmitem celor care se vor uita la noi! Am început filmările, umblu peste tot cu echipa de filmare, iar în februarie ne pregătim de lansare”, spune Anamaria Prodan.

ALTE IMAGINI ELECTRIZANTE POSTATE DE ANAMARIA PRODAN:

+45 FOTO

VIDEO // Anamaria Prodan, confundată cu o prostituată la Londra! Dialog INCREDIBIL: „Aveți voi bani de mine? Vă cumpăr familiile”

Vezi și: 

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Anamaria Prodan se implică în disputa Negoiță-Lucescu: „Fake news? V-aș ruga să mai așteptați! Toată lumea vorbește, dar nimeni nu bagă bani!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
2144638538901554
Nicolae Prava  •  22 Ianuarie 2020, 08:59

Nu îi închide contul mă băieți. Voi ați citit regulile Instagram? Este doar o poză normala....

flojo
flojo  •  22 Ianuarie 2020, 08:12

Mai încetați și voi cu știrile despre *** asta! Ajungeeeee...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  22 Ianuarie 2020, 07:58

Măi, băieți, voi nu pricepeți că GSP-ului îi pasă de sport? Poate prea mult...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează