GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MONDEN

FOTO Splendoare italiană » A fost cu Higuain și a refuzat un star al Romei: cine e tânăra de 22 de ani care frânge inimi în Serie A

Foto: Instagram +32   FOTO
Foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iunie 2020 19:52 / Actualizat luni, 29 iunie 2020 20:25

Antonella Fiordelisi are 22 de ani și e una din cele mai dorite femei de către fotbaliștii din Serie A.

Tânăra, care a practicat scrima și chiar are câteva trofee în palmares, s-a făcut remarcată datorită unei idile cu Gonzalo Higuain, actualul atacant de la Juventus.

Antonella a mai fost dorită de un fotbalist, însă acesta nu a avut la fel de mult succes, fiind refuzat de frumoasa italiancă. „A mai fost un jucător care m-a curtat. Pe atunci nu era cunoscut și juca la Inter. Acum e la Roma”, a spus tânăra, făcând astfel referire la Nicolo Zaniolo, mijlocașul revelație a grupării romane.

Acum Antonella e cu Francesco Chiofalo, un antrenor personal de fitness din Roma și fost participant la „Insula iubirii”, ediția italiană. 

+28 FOTO

Citește și alte știri mondene:

Iubita lui Florinel Coman s-a pozat supersexy » Outfitul care nu lasă prea multe imaginației

Jurnalista sportivă care face senzație în costum de baie » Imagini spectaculoase din vacanță!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează