GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INEDIT

FOTO Cine-i fotbalistul? Lana Rhoades: „Un jucător cu 43 milioane de fani m-a contactat”

Articol de GSP - Publicat joi, 27 februarie 2020 10:05

Lana Rhoades, 23 de ani, cunoscută ca actriță din filmele pentru adulți, a declarat în cadrul unui vlog că a fost contactată de un fotbalist celebru.

Încântată, Lana a povestit că a început să vorbească cu un jucător de fotbal: „Un fotbalist cu 43 milioane de followers m-a contactat pe rețelele de socializare”, a spus ea. 

Mai mult, actrița a început să viseze chiar mai departe și a spus că și-ar dori ca într-o bună zi fotbalistul cu care a început să vorbească să îi cumpere un apartament de lux de 18 milioane de dolari în New York.

+24 FOTO

Citește și:

FOTO Pregătită pentru vară » Iubita unui jucător de la Juventus, la primele apariții incendiare ale anului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
mosierul
mosierul  •  29 Februarie 2020, 07:48

....doar n-o fi Florinel de la fcsb !!?!?.....dar în cazul că e vorba de vreun fotbalist de la fcsb, cineva ar trebui sa o avertizeze că acolo , împreunările sunt dirijate și atent monitorizate de Marele conducător, împăratul luminii....

kinkonro
kinkonro  •  28 Februarie 2020, 01:30

***. Poate crede ca vrea s-o ia de nevasta :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1745flo
1745flo  •  27 Februarie 2020, 19:42

Nici n-are pretentii pan0rama!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează