GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EXTRA-SPORT

FOTO „Toto”, cel mai faimos cal de dresaj din lume! A costat o sumă fabuloasă și are peste 1000 de mânji

Articol de GSP - Publicat joi, 21 noiembrie 2019 15:24

Armăsarul Totilas a fost cel mai faimos și mai scump cal de dresaj din lume. Acesta are 17 ani, e poreclit „Toto” și beneficiază de un renume internațional. 

Aproape 11 milioane de euro au plătit actualii proprietari, Paul Schockemöhle și Ann Kathrin Linsenhoff, pentru a-l cumpăra în 2010 din Olanda. 

Sub șaua lui Edward Gal, precedentul său posesor, „Toto” a avut un succes remarcabil în dresaj, obținând numeroase medalii de aur la diverse competiții din anii trecuți. 

Totilas a fost forțat să-și încheie cariera sportivă în 2015, din cauza unei accidentări. De altfel, diversele probleme de natură medicală ale acestuia i-au cauzat absența de la întreceri importante, cum ar fi Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra.  

În tot acest timp, Totilas a devenit campion la...împerechere. Are în „palmares” peste 1.000 de mânji, potrivit tabloidului Bild!

+11 FOTO

Vezi și: 

Riscă un an de închisoare pentru că a OMORÂT un pui pe teren! Reacția halucinantă a jucătorului acuzat de „act criminal”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
pain89
pain89  •  22 Noiembrie 2019, 12:53

Asta e calu lu Borcea

Vezi toate comentariile (1)
Comentează