GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ALEGERI LOCALE 2020

ALEGERI LOCALE 2020. Gabi Mureșan, prima reacție după ce a ieșit primar: „Știți ce mi-au spus oamenii din sat?”

Gabi Mureșan, la întâlnirile cu alegătorii. Sursă foto: Facebook Doru Moca
Gabi Mureșan, la întâlnirile cu alegătorii. Sursă foto: Facebook Doru Moca

Articol de GSP - Publicat marti, 29 septembrie 2020 18:40 / Actualizat marti, 29 septembrie 2020 19:16

Gabi Mureşan (38 de ani), fost căpitan la CFR Cluj, a fost ales primar în comuna Apold, iar astăzi a vorbit despre succesul înregistrat la alegerile de duminică. Edilul proaspăt ales a povestit un dialog purtat cu alegătorii săi. 

„Știți ce mi-au zis oamenii dintr-un sat care aparține de Apold? Au spus: «Noi avem asfalt de 30 de ani. Dacă și dumneavoastră ne spuneți că faceți asfalt, o să fie deranj!» Șansele noastre sunt fondurile europene, trebuie să le accesăm, noi suntem o comună bogată”, a declarat Gabi Mureșan, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Gabi Mureșan, noul primar al comunei Apold

Gabi Mureşan a câştigat detaşat alegerile pentru postul de primar al comunei Apold, adunând 63% din voturi. Apold e o comună de trei mii de suflete, la 15 kilometri de Sighișoara. 

Pe 25 august, într-un interviu acordat în exclusivitate Gazetei Sporturilor, „Muri” dezvăluia planurile pe care le are în Apold:

Citește și alte știri de actualitate: 

Fabulos! Gabi Mureșan a ieșit primar, Daniel Pancu a prins un loc la Primăria Capitalei » Ce oameni din sport au participat la alegerile locale din week-end

Anunțul șocant al lui CTP: ce făcea dacă ieșea primar Gabriela Firea: „Un Cernobîl al politicii”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (14)
2494884987473886
Ortansa Comimpex Ortansa  •  01 Octombrie 2020, 00:12

Gabi Mureșan nu a candidat pentru bani. Va face trabă bună la Apold. Chiar stai bine cei din sătuc și sunt suficient de inteligenți ca să >și dea seama că primarul lor poate face lobby pentru ei oriunde in UE. Felicitări și primarului și comunei. Păcat. Oare cei din sud nu știi că între ei #i noi se trece musai prin Apold?

gazistu
gazistu  •  30 Septembrie 2020, 00:10

what?

ali.bec
ali.bec  •  29 Septembrie 2020, 20:50

*Brave

Vezi toate comentariile (14)
Comentează