GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CODUL RUTIER

Gabriela Firea cere modificarea Codului Rutier: „Toate autobuzele STB trebuie să poată circula pe linia de tramvai, ca în alte oraşe europene”

Articol de GSP - Publicat luni, 09 decembrie 2019 17:49

Primarul Bucureștiului, Gabriela Firea, a anunțat că va cere modificarea Codului Rutier, pentru ca autobuzele să poată circula pe linia de tramvai.

„Traficul se intensifică, cu 20-25%, nu doar din cauza bucureştenilor.  Se face şi aprovizionarea pentru zilele libere. În Bucureşti vin şi cetăţeni din zonele limitrofe, pentru diferite probleme, dar şi la cumpărături. 

Codul Rutier trebuie modificat, am făcut şi mai facem solicitări către Parlament. Toate autobuzele să poată circula pe linia de tramvai, ca în alte oraşe europene”, a declarat Gabriela Firea.

VIDEO+FOTO O nouă gafă a Primăriei Capitalei! Promovăm EURO 2020 cu trofeul Cupei Mondiale » UPDATE Explicația oferită de Primărie

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează