GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CSA STEAUA - FCSB

Gafă uriașă la emisiunea „Microbist de România” » Suporter FCSB, îmbrăcat în echipamentul CSA Steaua!

Iulian Panciu la emisiunea „Microbist de România” FOTO Facebook FCSB
Iulian Panciu la emisiunea „Microbist de România” FOTO Facebook FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 06 aprilie 2021 11:01 / Actualizat marti, 06 aprilie 2021 15:14

În această perioadă se filmează un reality show intitulat „Microbist de România”, program care îi pune față în față pe suporterii celor mai iubite cluburi ale țării, la care participă și FCSB.

În vederea cuceririi titlului de „Supoterul nr. 1 al României”, cei 10 participanți se vor întrece în probe individuale și de echipă. „Competiția va stimula orgoliul fiecărui participant, acela de a demonstra că echipa pe care o iubește este cea pentru care merită să faci orice. Chiar și să joci table sub apă sau să faci subwings”, se arată pe site-ul Politehnicii Timișoara.

Suporterul FCSB, îmbrăcat în echipamentul CSA Steaua

Iulian Panciu este un suporter înfocat al celor de la FCSB și deține și un canal de youtube intitulat „Hai la Stadion”. Acesta este reprezentatul clubului „roș-albastru” la emisiunea „Microbist de România”.

Lupta dintre FCSB și CSA Steaua pentru palmaresul și identitatea celei mai titrate echipe din România continuă și la reality-show-ul „Microbist de România”. Pagina oficială de Instagram a celor de la FCSB a postat o poză cu Iulian Panciu din Insulele Maldive, iar acesta poartă modelul de echipament folosit de CSA Steaua în sezoanele 2017/18 și 2018/19.

Show-ul „Microbist de România” se filmează în perioada 28 martie - 15 aprilie, iar episoadele vor fi difuzate de TVR 1 în fiecare săptămână, joi seara, timp de trei luni.

Gafă uriașă la emisiunea „Microbist de România” » Suporter FCSB, îmbrăcat în echipamentul CSA Steaua!
Echipamentul celor de la CSA Steaua folosit în sezoanele 2017/18 și 2018/19

Conflict FCSB - CSA Steaua

CSA Steaua a câștigat pe 5 iulie, la Tribunalul București, palmaresul echipei de fotbal Steaua, de la înființare, 1947, până în 2003. Decizia nu a fost definitivă, iar FCSB, formația finanțată de Gigi Becali, a atacat-o la Curtea de Apel București.

PALMARES CSA STEAUA BUCUREȘTI:

  • 21 de titluri de campioană în Liga 1 
  • 20 de Cupe ale României 
  • 4 Supercupe 
  • 1 Cupa Campionilor Europeni 
  • 1 Supercupa Europei

PALMARES FCSB:

  • 5 titluri de campioană în Liga 1 
  • 3 Cupe ale României 
  • 2 Supercupe 
  • 2 Cupe ale Ligii

Cine participă la „Microbist de România”

10 cluburi importante din România au postat poze cu suporterii care participă la reality show-ul din Insulele Maldive: FCSB, FC Botoșani, Dinamo, Rapid, CS Universitatea Craiova, ASU Poli Timișoara, CFR Cluj, Petrolul Ploiești, Farul Constanța și U Cluj.

VIDEO. Daniel Oprița i-a ironizat pe cei de la FCSB 2: „Trebuie mutați cu Clinceni, ei de-acolo sunt”

Citește și alte știri de actualitate:

La malul Mării răsare o arenă ultramodernă » GSP a vizitat șantierul de la Constanța

Florinel Coman, detronat! Cine este cel mai valoros fotbalist din Liga 1 în prezent

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  06 Aprilie 2021, 14:35

nu e nici o gafa,omul a vrut sa arate altceva ,dar voi ce sa stiti ! apropos FCSB ESTE STEAUA PE VECI SI VECIE !

realcf
realcf  •  06 Aprilie 2021, 12:57

Unde dreacu vedeti echipament de la CSA? Doar nu au pus monopol si pe culorile ros - albastru acum?

geogeo
geogeo  •  06 Aprilie 2021, 12:32
Postat de magic4ever pe 06 Aprilie 2021, 11:53

Poate nu ai aflat si tu dar FCSB a pierdut DEFINITIV IN INSTANTA stema,numele,brand-ul si PALMARESUL si doar datorita coruptilor de la FRF si LPF care nu au instiintat nici acum Uefa(pentru ca sunt interese mari financiare din drepturile TV,ale coeficietului tarii in cupele europene si de rudenie intre Justin Stefan de la LPF si Argaseala) si d-asta inca apare palmaresul FCSB...

Cand esti doar frustrat sau prost stai acasa si iti rumegi nefericirea perpetua nu te apuci sa aberezi fara noima despre altii. Bine v-a facut CFR-ul, sa va faca si Clinceni la fel etapa viitoare!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close