GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

GALERIE FOTO INCENDIARĂ // Secretele Ginei Pistol, una dintre cele mai sexy blonde din showbiz: „Le-am scos din dieta mea”

Articol de - Publicat duminica, 17 noiembrie 2019 12:47

A fost desemnată "Cea mai sexy blondă din showbiz", dar între timp vedeta a demonstrat că are mult mai multe calități. Înainte să ajungă la apogeul carierei, Gina a pozat nud într-o revistă dedicată barbaților, iar acum este prezentatoarea emisiunilor Asia Express și Chefi la cuțite, ambele de pe Antena 1.

Gina arată senzațional și asta pentru că merge extrem de des la sala de sport. "În primul rând eu am grijă de sufletul meu, apoi de felul în care arăt. Și la mine chiar contează. Merg la sală de trei ori pe săptămână, dar în ultima vreme nu am mai fost chiar regulat. Mi-am ieșit un pic din programul meu. 

Am multe filmări și de cele mai multe ori uit să mănânc. Și o fac noaptea, după ora 23:00. Așa m-am dat peste cap. Trebuie să avem grijă de noi și o putem face foarte bine prin sport. Antrenoarea mea m-a învățat să fiu un pic mai disciplinată, și în sport, și în alimentație. Am grijă ce mănânc și mănând sănătos", spune Gina pentru VIVA!.

Gina Pistol nu ține propriu-zis o dietă, ci, mai degrabă, duce un mod de viață sănătos. "Am renunțat la gluten și lactoză, pentru că am intoleranță la ele. Chiar dacă eu iubesc lactatele, nu le-am mai inclus în dieta mea. 

În ceea ce privește carnea, nu a fost o trecere bruscă, pentru că eu oricum mâncam carne foarte rar. Mai mult friptura de curcan și pui, iar acum consum uneori doar pește și fructe de mare. În rest, multe legume, fructe, gătite sau crude și… hidratare, un aspect foarte important", a mai declarat vedeta.

"Sunt o femeie mişto, independentă şi muncesc. O să mă mărit când o să simt, cu cine o să vreau, când o să vrea Dumnezeu"
Gina Pistol

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  17 Noiembrie 2019, 21:24

"Sunt o femeie mişto, independentă şi muncesc." - Nu sint motive de lauda !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează