GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INIMA SPORTULUI

INIMA SPORTULUI Gazeta Sporturilor a expediat două colete de Paști: unul pentru Asociația S.O.S. Autism Bihor și unul pentru Asociația "Sfântul Casian" din Mediaș

Articol de , , - Publicat vineri, 30 aprilie 2021 19:26 / Actualizat vineri, 30 aprilie 2021 19:37

Lumea fotbalului a dovedit o solidaritate incredibilă în ultimele luni, după ce Gazeta Sporturilor a dezvăluit povestea emoționantă din spatele gestului lui Octavian Șovre, de la meciul Manchester City - Borussia Dortmund, atunci când arbitrul i-a solicitat pe ambele cartonașe câte un autograf lui Erling Haaland.

Mai mulți jucători, conducători, dar și oameni din fenomen s-au implicat activ pentru ajutorarea copiilor cu deficiențe.

În ultima perioadă, pe adresa ziarului au sosit mai multe tricouri pentru Asociația S.O.S. Autism Bihor.

Mai mult, la rugămintea celor de la Asociația "Sf. Casian" din Mediaș, redacția a decis să îi ajute și pe ei cu câteva materiale.

A doua donație pentru S.O.S. Autism Bihor

În cel de-al doilea colet pentru cei de la Oradea, Gazeta Sporturilor a oferit tricourile lui Nicolae Dică (echipa națională), Ciprian Marica (Șahtior), Ciprian Deac - cu autografele celor de la CFR Cluj, Daniel Pancu (Rapid), Marius Niculae (Sporting Lisabona), Cătălin Munteanu (Numancia), Dan Petrescu (Chelsea), Andrei Radu - cu autografele celor de la Dinamo, dar și două mingi cu autografele lui Andrei Cristea și Marius Lăcătuș.

Gazeta Sporturilor a expediat două colete de Paști: unul pentru Asociația S.O.S. Autism Bihor și unul pentru Asociația
Tricourile care vor ajunge la Oradea

Primele daruri pentru Asociația "Sf. Casian"

Un alt colet a luat drumul Mediașului, unde cei de la Asociația "Sf. Casian" vor primi tricourile lui Marius Alexe (Dinamo), Daniel Pancu (Terek), Cătălin Munteanu (Numacia), Mircea Rednic (Al Faisaly), al echipei naționale de rugby al României - cu autografe, al celor de la CFR Cluj cu autografe după ce-au câștigat campionatul, o șepcuță de joc a Simonei Halep - cu autograf, dar și o minge de fotbal cu autografele celor de la Gaz Metan.

Gazeta Sporturilor a expediat două colete de Paști: unul pentru Asociația S.O.S. Autism Bihor și unul pentru Asociația
Tricourile care vor ajunge la Mediaș

Din informațiile primite de la reprezentanții celor două asociații, în perioada următoare urmează să aibă loc licitații pentru tricourile și restul obiectelor primite.

Pentru mai multe detalii despre ziua și ora în care vor avea loc aceste evenimente, vă rugăm să urmăriți paginile de Facebook ale celor două asociații.

Toate tricourile care ne sunt oferite prin intermediul dumnevoastră vor fi scoase la licitație și banii vor fi folosiți pentru acest centru, care e obligatoriu să-și continue existența pentru ca adulții și copiii cu formă gravă de autism să poată avea dreptul la o viață mai bună
Simona Zlibuț, președintele Asociația S.O.S. Autism Bihor

Mulțumesc tuturor celor care s-au gândit să ne doneze diverse lucruri. Le suntem recunoscători, iar copiii diagnosticați cu autism vor fi bucuroși să le primească pentru a avea parte de o viață cât mai bună
Adrian Barna, președintele Asociației "Sfântul Casian" din Mediaș

CITEȘTE ȘI:

Inima Sportului Lumea sportului, mai unită ca niciodată! Octavian Șovre, măgulit de campania Gazetei: „Mă înclin în fața voastră și vă mulțumesc!"

INIMA SPORTULUI Gigel a evadat din junglă ca să se facă Ronaldo » Povestea emoționantă a micului fotbalist crescut în sălbăticie + cum îl poți ajuta

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
mafa
mafa  •  01 Mai 2021, 21:47

De ce bateti tobele ??...vreti statuie ??...cand faci un act de caritate nu-i obligatoriu sa afle cineva, asta in cazul in care castigi sau ascunzi ceva !!

calorifer
calorifer  •  01 Mai 2021, 17:01

Felicitări! Bravo!

gazistu
gazistu  •  30 Aprilie 2021, 22:35

FRUMOS GEST

Vezi toate comentariile (3)
Comentează