GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ANIVERSARE

Îndemnul lui Ladislau Boloni, sărbătoritul zilei: „Haideți să păstrăm valorile vechi! Să ne oprim din această alergare teribilă”

Ladislau Boloni
Ladislau Boloni

Articol de - Publicat vineri, 11 martie 2022 08:34 / Actualizat vineri, 11 martie 2022 11:06

Ladislau Boloni împlinește azi 69 de ani. Reputatul antrenor povestește cum îl ajută joggingul să se mențină în formă. 

Liber de contract, după ce nu s-a materializat angajamentul cu FRF pentru preluarea echipei naționale, Ladislau Boloni își serbează azi cei 69 de ani de viaţă.

Tehnicianul născut la Târgu Mureş a povestit care e secretul formei sale fizice de invidiat. Indiferent de sezon, de locație, de vreme, pe zăpadă sau pe vreme senină, Boloni se relaxează făcând jogging.

Ucrainenii au publicat averea pe care Mircea Lucescu o are blocată în bănci
UCRAINA
Ucrainenii au publicat averea pe care Mircea Lucescu o are blocată în bănci

Ladislau Boloni aleargă indiferent de vreme

Nu doar în cantonamente sau urmărit de aparatul foto al jurnalistului. Acasă, mai petrece câteva ore în compania tapiseriilor sau a obiectelor de decor vechi pe care le recondiționează în fel și chip. „Pentru trup și pentru minte, în egală măsură. Pe cât posibil, încerc să țin pasul”, a mărturisit Loți pentru Gazeta Sporturilor.

Boloni: „Am prins un decor de basm”

„Mi-ar plăcea, sincer, să practic mai mult tenisul, ar fi mai atractiv decât să alergi singur cu mințile tale, însă ai nevoie de un partener de joc, de un anumit orar, de teren. Pe când alergatul, jogging cum îi ziceți dumneavoastră, îți oferă libertatea de a-l face oriunde.  

Am bătut terenuri, cărări de munte, pe plajă, diverse zone, oriunde pe planeta asta. În locuri exotice sau prin pădurea de lângă casa din Târgu Mureș. Alerg pe coclauri, cum mă amuz cu prietenii mei. Când am fost ultima dată acasă, m-au însoțit și amicii. 

Mi-a plăcut că am avut șansa de a prinde un decor de basm, cu multă zăpadă. Alergam prin pădure. La ce vremuri trăim, acest detaliu mi s-a părut minunat pentru a savura libertatea”, a punctat sărbătoritul zilei.

Haideți să păstrăm valorile vechi! Să ne găsim timp să ne oprim o secundă, două, trei, să ne gândim la ceea ce facem, în ce direcție ne îndreptăm, ce am dori să realizăm în relațiile interumane. 

Să apreciem valorile adevărate, nu cele efemere. Să ne oprim din această alergare teribilă. Să dăm timp.

- Ladislau Boloni

102 selecțiiîn echipa națională a României, al 5-lea cel mai selecționat „tricolor”, cu 23 de goluri

Mai multe știri de actualitate: 

Adrian Mutu surprinde: „El e antrenorul anului în România!”

Fanii lui Chelsea au luat atitudine după iureșul cu Abramovich » Imaginile devenite virale

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
dragdim
dragdim  •  11 Martie 2022, 14:23

La multi ani! Un om normal și corect, păcat ca nu avem mai mulți ca el.

108808261708421
Francisco Dascal  •  11 Martie 2022, 12:28

La multi ani LASZLÓ BÖLÖNI,sanatate maxima,respect ca ai pus degetul pe rana spunand ca nu avem nici un jucator "TALENTAT" doar umflati de presa.Trebuie sa stii ca gazetarii sportivi fac jocul lui Gigi Becali si a unor IMPRESARI.Totodata trebuie sa stii ca ai fost atras intr-un joc murdar de FRF .A fost ales selectionerul din ziua cand a demisionat de la( FCSB EDY POLITICO),restul a fost teatru ieftin.RESPECT" LACI" si numai bine.

adriann_
adriann_  •  11 Martie 2022, 11:16

La multi ani! Aniversarea asta trebuia sa te prinda in postul de selectioner al echipei Nationale. Faptul ca nu s-a intamplat acest lucru arata doar in ce hal a ajuns tara asta...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează