GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROCES

Ce s-a întâmplat astăzi, la Tribunalul București, în ziua în care era așteptat un prim verdict în procesul lui Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu
Mario Iorgulescu

Articol de - Publicat miercuri, 08 februarie 2023 10:08 / Actualizat miercuri, 08 februarie 2023 10:25

Astăzi era așteptat un prim verdict în procesul în care Mario Iorgulescu (27 de ani) este cercetat pentru omor, dar Tribunalul București a transmis că va anunța decizia pe 10 februarie.

Pe 13 ianuarie 2023 se încheiase cercetarea judiciară în procesul în care Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF, Gino, este anchetat pentru omor, după ce a cauzat în 2019 un accident soldat cu decesul unui tânăr.

Vă mai amintiți de el? Ce face acum ivorianul venit în Liga 1 în urmă cu 15 ani: „România? Nu mă așteptam să găsesc așa ceva”
INTERVIU
Vă mai amintiți de el? Ce face acum ivorianul venit în Liga 1 în urmă cu 15 ani: „România? Nu mă așteptam să găsesc așa ceva”

Verdict amânat până pe 10 februarie în cazul lui Mario Iorgulescu

Procurorul solicitase pedeapsa maximă, iar primul verdict ar fi putut să fie anunțat astăzi, 8 februarie. Dar Tribunalul București a informat că amână decizia până vineri, 10 februarie.

În mod normal, pedeapsa într-un astfel de caz se încadrează între 10 și 20 de ani. Iorgulescu are însă și antecedente, care s-ar putea cumula.

Detalii-cheie din cazul Mario Iorgulescu

  • La două săptămâni de la accident, Mario Iorgulescu a fost transferat de familie în Italia, de unde nu s-a mai întors.
     
  • Expertiza tehnică a relevat faptul că în momentul impactului Mario Iorgulescu conducea cu o viteză aproximativă de 160 km/h.
     
  • Mario Iorgulescu a consumat cocaină în ziua accidentului, conform expertizei medicale.
     
  • Cererea de reîncadrare juridică, de la omor la ucidere din culpă, a fost respinsă de judecătoare.
     
  • Familia victimei solicită suma de 150.000 de lei daune materiale și daune morale de câte 250.000 de euro pentru fiecare dintre cele două parți civile. Dacă instanța îl va găsi vinovat pe Mario Iorgulescu, aceste costuri vor fi suportate de către asigurator, așa cum se întâmplă în cazul accidentelor rutiere, nu de către vinovat, care ar uma să-și ispășească numai pedeapsa.
     
  • Cele două parți civile sunt: Vicol Maria (mama tânărului ucis) și soția alături de copiii victimei.

Mai multe știri de actualitate: 

Tensiune maximă la Mondial! Istvan Kovacs a părăsit cu greu terenul după ce a acordat două penalty-uri și două „roșii” » Brazilienii de la Flamengo au protestat violent

Motivul pentru care „Mititelu de Brazilia” a semnat doar pe 4 luni în Superliga: „Am vrut să mă las de fotbal”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
fanu2
fanu2  •  08 Februarie 2023, 15:03

In cazul lui cand se prescrie pedeapsa?! Ca vad ca se tôt amana..sau inca se negociaza si asteapta si astia "pistarii" mai multi, ça peluza lui Mititelu , ca daca nu, iese urat , se lasa cu puscarie :)))).

cdba3133
cdba3133  •  08 Februarie 2023, 14:38

Poate sa-i dea si 30 de ani cu executare. Ramane sa mai si faca aceasta perioada. El va sta la plaja pe malul lacului Como in sezonul estival si la schi in sezonul hibernal pe la Cortina d'Ampezzo. Noptile se va chinui prin cluburi si cazinouri. Vai de el!

DMA87
DMA87  •  08 Februarie 2023, 13:00

Perfect! Ce atâta grabă?! Poate 10 februarie 2073!?!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează