GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MESAJ

„Bunica mea a murit, pe tata l-am salvat în ultima secundă” » Ministrul Novak, mesaj pro-vaccinare: „E dureros să vezi ştirile, e dezastru”

Eduard Novak / Captură MTS
Eduard Novak / Captură MTS

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 octombrie 2021 16:50 / Actualizat miercuri, 20 octombrie 2021 17:04

Eduard Novak (45 de ani), ministrul demis din fruntea MTS, a transmis un mesaj amplu prin intermediul paginii sale de Facebook, într-o încercare de conștinetizare asupra benefiilor vaccinuluiî împotriva COVID-19.

Ciclistul medaliat cu argint la Jocurile Paralimpice de la Tokyo de anul acesta a făcut o comparație între Ungaria și România, dezvăluind clipele complicate prin care au trecut membrii familiei sale, toți infectați la un moment dat cu COVID-19.

Mesajul lui Eduard Novak: „Bunica mea a murit, pe tata l-am salvat în ultima secundă”

Sunt în Ungaria de câteva zile, aici oamenii trăiesc liber, fără măşti. Sunt îngrozit de cazurile din România, ce multe sunt, câţi oameni mor. Nu înţeleg care este problema acasă. Încă văd în social media atâta promovare la nevaccinare, ar trebui să se gândească puţin câtă daună fac.

Sincer, şi părinţii mei au fost contra vaccin, bunica mea a murit, pe tata l-am salvat în ultima secundă, mama mea a trecut prin boală puţin mai uşor. Ce e la noi este foarte grav.

De ce nu am putea trăi liniştiţi şi fără măşti? De ce trebuie să credem că ne pun vreun cip în noi? E dureros să vezi ştirile, e dezastru. Iar suntem pe ultmul loc cu Bulgaria. Aici, în Ungaria, la 60 la sută nu poartă nimeni mască. De ce trebuie să trăim cu frică, în loc să ne vaccinăm şi să ajungem să murim? Cât mai trebuie să aşteptăm?”, a declarat Eduard Novak, potrivit ziare.com.

Credeţi că domnul Arafat poate vaccina pe toată lumea din ţară? Puţină responsabilitate. Vă rog, nu ştiu dacă acest mesaj ajunge la cinci oameni, care nu o să moară, atunci e bine. Vorbiţi cu prietenii, cu familiile, să se vaccineze. Îmi pare rău. Sper să fie mai bine.

- Eduard Novak

Publicată de Eduard Novak pe Miercuri, 20 octombrie 2021

VIDEO Mihai Stoica: „Nu m-am vaccinat, dar atenție ce spun: mor oamenii pentru că noi greșim!”

Citește și alte știri de actualitate: 

Discurs manifest al unui conducător din Liga 1: „Cei de la FRF și LPF dorm! Vaccinați-vă! Ne omorâm unii pe alții” » Mesaj pentru Biserică și conducătorii țării

Iuliu Mureșan, îngrijorat de situația nevaccinaților de la Dinamo » Apelul oficialului: „Eu am făcut deja a treia doză”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
gazistu
gazistu  •  21 Octombrie 2021, 01:24

dle Novak, vaccineazati familia, neamu si pe cei de la GSP, care nu mi-au aprobat un comentariu, daca eram contra Vaccinarii... dar revin cu rugamintea de mai sus... cine vrea se vaccinezaa, cine nu, NU, si punct. Eu ma dezic de acest experiment, nu o sa fiu experimentul celro de la OMS/

masinameaeata
masinameaeata  •  20 Octombrie 2021, 20:41
Postat de misterverde pe 20 Octombrie 2021, 17:52

Advice .. citiți cartea "Arta Războiului" scrisa de Sun Tzu , și poate va prindeți cum funcționează lumea . Eu va spun 2 tactici . Pe care voi le considerați doar vorbe.. 1 Dezbina și cucerește... 2 Educatia ... Noi de când ne am împușcat Dictatorul .. ne am dus în jos ... Nu spun ca era bine pe timpul lui Ceașcă , .. dar dacă știam ce va urma ... preferam sa rămân comunism ... Primul lucru care a fost făcut după revoluție.. Distrugerea a tot ce produce bani pentru România... 2 .. eliminarea țăranului.. care cotiza frumos la bugetul tarii .. 3 infrastructura 0 .. ca nimeni sa nu construiască în România... noi suntem satelit pentru Spania, Germania, Anglia.. 4 educatia ... România se lauda cu învățământ superior .. de asta jumătate din aia de la NASA... "erau" Români .. acum .. cine se mai duce din România la NASA.. malone ? Sau cruduta:))) Noi .. ca romani .. nu o sa ieșim niciodată în strada toți... pentru ca tu ești vaccinat .. sau ești rapidist .. sau PSD ist ... bla bla Dezbina si câștiga.. Tine i proști.. ca e mai ușor sa i manipulezi... Imnul României spune tot !!! Deșteaptă-te Române!!!!

Felicitari! Ai dreptate! In Romania, prostia si mai nou frica, functioneaza perfect! L-am auzit mai devreme pe CTP si pe Tolontan care spuneau ca se pare ca mesajele de frica prind mai bine la romani decat promisiuni de cadouri sau tombole. Prin urmare, sa va tineti sa vedeti in zilele urmatoare ce mesaje de bagat spaima in popor vor veni pe toate canalele, cam cum era inainte de 89, cand poporul se temea.

adyy25
adyy25  •  20 Octombrie 2021, 18:58
Postat de misterverde pe 20 Octombrie 2021, 17:35

Distanțare 2 metri .. dacă eu tușesc la 2 metri de tine .. tu nu răcești.. ca sunt 2 metrii:))))) Reguli făcute la mișto... mie nu îmi vine sa cred ca sunt oameni care pun botul :)))

Voi sunteti cei care cautati senzationalul, care in orice lege ii cautati aspectul negativ indiferent cat de mic e. Nu ti-a spus nimeni ca daca stai la 3 m de altul care stranuta, nu poti lua virusul. E vorba de probabilitati, de riscuri diferite. Dar unii au gandirea atat de incetosata, incat teoretic ii bine nici macar sa nu discuti cu ei. Este grav. Ca unii pot fi atat de usor de manipulat in continuare. Apropo, azi am fost sunat de o duduie, pe fix, sa imi spuna ca numarul meu de telefon a castigat la un concurs. Nu am mai lasat-o sa continue, izucnind in ras si inchizand telefonul. Dar daca inca se mai practica asta, inseamna ca inca mai merge. Are balta peste.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează