GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ADVERTORIAL

Nu rata cotele pentru cea mai tare competiție de Dota2!

Articol de GSP - Publicat joi, 15 august 2019 14:04

Adrenalină, aventură, lupte palpitante și premii impresionante. Fortuna îți propune să iei parte la cea mai tare competiție a anului de Dota 2.

Pariază pe The International 2019, care adună cele mai bune 18 echipe din lume! E o adevărată "Liga Campionilor" de Dota2, ce oferă cele mai mari premii din istorie: aproape 33 de milioane de dolari. Turneul e unul fără egal în lumea eSports și nu ai voie să-l ratezi!

Pregătește-te de lupte pe viață și pe moarte și alege-ți favorita! Așii eSports sunt gata să te capteze și să te captiveze. 

Două grupe, meciuri palpitante

Faza grupelor (15-18 august) propune peste 200 de meciuri, în care se vor confrunta cei mai buni. Te aștepți la surprize? Ești gata de un "El Clasico" între Natus Vincere și Alliance?  Cele 18 echipe vor fi împărțite în două grupe și vor bate pentru a prinde  un loc în primele 4. Iar de acolo încep bătăliile pentru finală.

Dacă ești pasionat de Dota2, oferta Fortuna e ceea ce îți trebuie pentru un turneu fără egal. Mizează pe pasiunea ta și pe inspirație și vei avea parte de câștiguri spectaculoase. Dacă nu ești fan Dota2, dar îți dorești să cunoști fenomenul, e momentul perfect pentru a trăi o experiență inedită.     

Alege din opțiunile de pariere oferite de Fortuna și fii cu ochii pe cea mai palpitantă competiție eSports!

La Fortuna, Dota crește cota! Joacă și tu!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează