GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DEZVĂLUIRI

Răzvan Lucescu i-a recunoscut lui Denise Rifai: „O singură dată a încercat cineva să mă cumpere”

40 de întrebări cu Denise Rifai
40 de întrebări cu Denise Rifai

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 ianuarie 2022 22:51 / Actualizat luni, 17 ianuarie 2022 00:14

Răzvan Lucescu (52 de ani) a participat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, în cadrul căreia a fost întrebat și dacă i s-a propus vreodată să facă vreun „blat” în perioada în care activa ca fotbalist. Actualul antrenor de la PAOK a mărturisit că i s-a întâmplat o dată un astfel de episod.

În cadrul emisiunii difuzate pe postul Kanal D, Răzvan Lucescu a fost întrebat dacă a încercat cineva să-l mituiască pentru a  „trânti” un meci. 

Răzvan Lucescu i-a recunoscut lui Denise Rifai: „O dată a încercat cineva să mă cumpere”

Fostul portar a mărturisit că i s-a întâmplat o dată, pe când evolua la Sportul Studențesc: „A fost o dată, da. Categoric nu am acceptat, nu aveam nevoie, nu aș fi făcut-o niciodată. Eram la 24-25 de ani, am spus că nici nu vreau să discutăm despre această problemă. E ca și cum nu am auzit”. 

Răzvan Lucescu a fost întrebat și când și-a dat seama că meciul lui de debut la Sportul, 6-1 cu ASA Târgu Mureș în 1988, a fost aranjat.

Despre acel joc, Cornel Dinu, antrenorul de atunci al celor din Târgu Mureș, a declarat peste ani că „ne salvasem de la retrogradare, așa că ne-am permis ca în ultima etapă să facem doar act de prezență în Regie, pentru ca Sportul Studențesc să se salveze”.

Răzvan Lucescu: „Eram într-o altă lume, nu știu nimic de asta”

„De meciul ăsta nu am știut, aveam 18 ani. Nu știu dacă este așa cum a spus domnul Dinu, a fost meciul meu de debut. Eram într-o altă lume, euforic, veneam după un turneu din Italia în care fusesem desemnat cel mai bun portar, deși fuseseră invitate echipe mari, precum Inter Milano, Atalanta, Juventus, Rangers. 

La întoarcere am fost promovat la echipa de seniori, am jucat acel meci, iar după 3-4 zile, a doua repriză într-o semifinală de Cupă contra Stelei, la care jucau atunci Hagi, Lăcătuș, Belodedici, Ungureanu, Silviu Lung. Nu-mi aduc aminte de absolut nimic legat de asta, eram prea mic”, a răspuns Lucescu. 

Răzvan Lucescu și-a petrecut cea mai mare parte a carierei de jucător la Sportul Studențesc. El a mai jucat la Național București, FC Brașov, FCM Bacău și Rapid.

Răzvan și-a încheiat cariera de jucător cu un trofeu, campionatul alături de Rapid, în sezonul 2002/2003.

Citește și: 

Adrian Porumboiu, interviu exploziv: „De ce a rezistat doar Becali în fotbal? Fiindcă statul, prin ANRP, i-a făcut lui cadouri, nu nouă!”

Fostul fotbalist de la FCSB se destăinuie: „Becali vrea să controleze totul! Liga 1 e un campionat ciudat”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close