GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SCANDAL

UPDATE Primele declarații ale lui Reghecampf după scandalul cu Anamaria Prodan: „N-am dat în ea” » Imaginile îl contrazic

Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2022 18:21 / Actualizat duminica, 25 septembrie 2022 14:38

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au fost implicați, vineri seară, într-un conflict, care s-a lăsat cu plângeri la poliție. După ce a fost văzut la un spital din București, Laurențiu Reghecampf a oferit primele declarații despre incident.

Laurenţiu Reghecampf a ajuns la spital după conflictul cu Anamaria Prodan » Avea urme serioase pe faţă
Conflict
Laurenţiu Reghecampf a ajuns la spital după conflictul cu Anamaria Prodan » Avea urme serioase pe faţă

UPDATE, 18:30. Reghecampf: „Niciodată nu am dat în Ana!” » Imaginile îl contrazic

Contactat de Libertatea, Reghecampf a negat că a lovit-o pe Ana, deși imaginile video arată exact contrariul: „Niciodată nu am dat în Ana. O să se clarifice orice a spus – băut, droguri, bătaie. Legal. Eu vorbesc pe acte”.

Știrea inițială: Laurențiu Reghecampf: „Tăcerea mea se datorează iubirii pe care i-o port lui Bebe”

Laurențiu Reghecampf a mers vineri seara la vila familiei din Snagov pentru a-l vizita pe fiul său, potrivit unei ordonanțe președințiale. 

Ordonanța atestă că Reghecampf își poate vedea fiul în al 2-lea și al 4-lea weekend dintr-o lună până la soluționarea divorțului, potrivit Gândul.

Laurențiu Reghecampf a oferit primele declarații după scandal unde a precizat că nu va renunța să lupte pentru fiul său.

„Eu nu voi înceta vreodată să lupt pentru fiul meu, însă nu-l voi obliga să fie alături de mine pe perioada programului pe care l-a stabilit instanța. Tăcerea mea și faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui Bebe.

Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu. Avem un copil minor, iar el suferă teribil din cauza acestei povești. Și nu este normal să fie rănit din pricina comportamentului niciunuia dintre părinți”, a spus Laurențiu Reghecampf pentru aceeași sursă.

Anamaria Prodan riscă să intre după gratii

După ce a depus o plângere pentru lovire și alte violențe, Reghecampf ar urma să revină cu o nouă sesizare privind nerespectarea unei hotărâri judecătorești. 

Potrivit art. 287, alin. 1, pct. a), nerespectarea unei hotărâri judecătorești se pedepsește cu executarea de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă în funcție de gravitatea faptei. Dacă anchetatorii o vor găsi pe Anamaria Prodan vinovată, aceasta riscă să ajungă în închisoare.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au pus capăt unui mariaj care a durat 15 ani

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit anul trecut după un mariaj care a durat 15 ani. Tehnicianul e implicat într-o relație cu Corina, o femeie de 29 de ani care i-a dăruit deja un copil, acesta urmând să fie botezat duminică, 25 septembrie.

Citește și alte știri:

ȘOCANT: Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-ar fi luat la bătaie: „Mi-a fost milă să-l calc în picioare!” + Comunicatul Poliției: „Au fost deschise două dosare penale”

FOTO Strategie reușită: a pozat sexy pe Instagram și e iubita unui fotbalist de Serie A

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
pErsanu02
pErsanu02  •  26 Septembrie 2022, 16:58
Postat de contrabas3 pe 25 Septembrie 2022, 00:19

Creștine, eu am făcut mișto de Anamaria de multe ori, și probabil o să mai fac, în lucruri ce privesc fotbalul, dar în situații dintr-astea trebuie să fii om de nimic să o mai batjocorești. Au ei (Laurențiu și Anamaria) necazurile lor. Te simți bine că râzi de ea/el?

Am intervenit si eu , nebagat in seama. Eu ma bucur , *** Asta e oglinda societatii romanesti. Din cauza ca este urmarita , daia este redata la tv si in ziare. Din partea mea poate sa se duca langa masa , cat mai repede. o neavenita care cumpara presa sa faca articole despre si cu reghe , iar acu zice de el ca el a facut circu asta cu presa ... aveti ochii legati intre ei. A facut prea mult circ la televizor ... sa-ti fie mila de asa ceva tre sa ai lipsa neuroni. E oaza zavorancu 2 , aia macar a avut o farama de coloana vertebrala si sa retras de mai de tot din media. Si-a facut damblaua. Poti fi oricat de frumoasa vrei , te strica caracterul ... defapt caracterul te face urata.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Cronos666
Cronos666  •  25 Septembrie 2022, 15:34
Postat de contrabas3 pe 25 Septembrie 2022, 00:19

Creștine, eu am făcut mișto de Anamaria de multe ori, și probabil o să mai fac, în lucruri ce privesc fotbalul, dar în situații dintr-astea trebuie să fii om de nimic să o mai batjocorești. Au ei (Laurențiu și Anamaria) necazurile lor. Te simți bine că râzi de ea/el?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

666piturca
666piturca  •  25 Septembrie 2022, 04:32
Postat de VanBasten pe 24 Septembrie 2022, 22:10

O fi parintele Visarion Alexa. Ana ar trebui sa mearga la o spovedanie 2in1 pentru iertarea pacatelor.

Stai cuminte, Marco - are beyatoo cupoane le el, fara numar. Stai sa vezi pe Sf Petru cum se caută de portofel dupa așa un soc.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează