DIVERSE  ·  OPERAȚIE RICĂ RĂDUCANU

UPDATE Rică Răducanu a fost operat! Primele informații din partea doctorilor: „S-a scos acel adenom”

Rică Răducanu
Rică Răducanu

Miercuri, 19 Iunie

Rică Răducanu, 73 de ani, a fost operat azi la Spitalul Colentina din București.

UPDATE 17:00

„Este, într-adevăr internat, a avut un adenom de prostată, cu o retenție urinară. Domnul Rică Răducanu a și fost supus unei intervenții chirurgicale, s-a scos acel adenom, este în afara oricărui pericol”, a declarat dr. Ioan Bogdan Furtună, purtătorul de cuvânt al Spitalului Colentina, conform Mediafax.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Rică Răducanu, fost portar al Rapidului și al naționalei României, are din nou probleme de sănătate și se află sub supravegherea medicilor, care îi fac investigații, anunță Libertatea.

Răducanu a avut mai multe probleme de sănătate în ultimii ani, făcând mai multe investigații. „Mă dor foarte tare genunchii şi picioarele de la cât sport am făcut la viaţa mea. Mi s-a zis că mi s-a tocat tot cartilajul de la genunchi. Durerile sunt crunte. Am stat la un centru medical timp de 12 zile”, declarat Răducanu în trecut.

Rică Răducanu a făcut carieră la Rapid, unde a jucat din 1965 până în 1975. A mai evoluat Spartac, Autobuzul, FC Baia Mare, FCM Reșița, Steaua și Sportul.Prodanca dă cărțile pe față! ADEVĂRUL despre relația cu Alexa și sexoasa brunetă din parcare

Libertatea

Comentarii (6)

Oana Stanciu  •  19 Iunie 2019, 22:07

Rică, un mare artist al fotbalului spectacol. Poate fi oricând așezat lângă marii actori din teatru. Ți se tăia răsuflarea când scotea cele mai imposibile mingi, ori când, în situații absolut nepericuloase, dădea mingea adversarului aflat liber la 16 m. Când va pleca Rică, altul ca el se va găsi mai rar. Sănătate Rică și rămâi cu noi!

Doru Ungureanu  •  19 Iunie 2019, 19:28

Multă sănătate Rica...

Lungu Dan  •  19 Iunie 2019, 17:40

Nene Rica,sa traiesti ! Ca ne trebuiesti !Sanatate multa !

Vezi toate comentariile (6)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:00 Tenis

BRD Bucharest Open

Digi 2, Digi 4
21:00 Fotbal, Liga Campionilor

CFR Cluj - Astana

Digi 1, Look+
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct din redacție

Urmărește aici

acum!
×