GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CUPA LICEELOR

Se ştiu patru campioane în Cupa Liceelor! » Începe Bucureştiul

Execuţii spectaculoase ale jucătorilor au fost apreciate de susţinătorii din Iaşi +2   FOTO
Execuţii spectaculoase ale jucătorilor au fost apreciate de susţinătorii din Iaşi

Articol de - Publicat miercuri, 21 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 21 martie 2012 12:08

Uşor-uşor, sita cerne în Cupa Coca-Cola la fotbal în sală. Din 23 martie porneşte spectacolul şi la "Agronomie".

După ce "morişca" Cupei Coca-Cola s-a pornit la drum, echipele au început deja să facă paşi mari spre...sfertul de finală de la Doneţk, marele premiu oferit de organizatori.

Cronologic, cei din Brăila au dat prima campioană, după un turneu final în care şi jucătorii şi spectatorii au stat cu sufletul la gură pînă în ultimele momente. "Nicolae Bălcescu" a părut echipa cea mai constantă, aşa că s-a impus, iar liceenii de aici şi-au făcut deja bagajele pentru turneul regional de la Iaşi.

Acolo unde grupa finală începe să se completeze, după ce şi localnicii de la " Anghel Saligny" au obţinut calificarea, nu fără emoţii. În ultimul meci din grupă, "Saligny" a tremurat, dar s-a impus cu 6-5 contra celor de la Transporturi Căi Ferate. Şi pentru că sunt gentlemeni, campionii vor invita la faza regională şi pe fetele de la Liceul Mihai Eminescu care au defilat, efectiv, prin competiţia feminină. Ultimul lor succes, un 11-0, care ne scuteşte de alte comentarii!

În fine, ultima campioană cunoscută deja vine de la Oradea, unde s-au impus cei de la "Lucian Blaga", graţie unui golaveraj mai bun, 12-3, faţă de 10-9 al celor de la "Mihai Viteazul".

Vineri, 23 martie, ora 9,30, primul fluier în Agronomie
Gata! Aşteptarea a luat sfîrşit! De vineri dimineaţă, începe spectacolul şi în Bucureşti, cu meciurile preliminare de la "Agronomie", în Capitală urmând a se juca atît aici, cît şi la Sala Polivalentă. Ieri a avut loc sedinţa tehnică cu echipele participante, au fost stabilite toate detaliile, aşa că, vorba arbitrului: "Doamnelor, domnilor, poftiţi la joc!"

69 este numărul liceelor din Bucureşti înscrise la competiţia masculină

13 licee s-au înscris la Bucureşti în compeţia feminină

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează