GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  AVERTISMENT

VIDEO Avertismentul unui polițist: „Puneți-vă cameră la bord!” » Imagini uluitoare surprinse în București

Un moment neverosimil a avut loc în traficul din București / Captură Facebook Daniel Zontea
Un moment neverosimil a avut loc în traficul din București / Captură Facebook Daniel Zontea

Articol de GSP - Publicat luni, 26 aprilie 2021 16:22 / Actualizat luni, 26 aprilie 2021 17:02

Un incident neobișnuit a avut loc duminică pe o stradă din Capitală. O femeie a fost acuzată că și-a înscenat un accident, însă totul a fost surprins  pe camerele de supraveghere. 

Evenimentul s-a petrecut duminică, pe Calea Griviței din Capitală, scrie site-ul G4media.ro. O femeie care traversa strada neregulamentar s-a aruncat la pământ, chiar în fața unei mașini care circula regulamentar. Conform sursei citate, femeia a sunat la 112, susținând că a fost lovită de mașină.

„Unul dintre motivele pentru care recomand camera auto la bordul fiecărui vehicul este și acesta. În cazul de față, jucătorul trebuie scos din teren pentru simulare”, a scris pe Facebook polițistul Daniel Zontea.

Ghinionul ei e că toată scena a fost surprinsă de o cameră de supraveghere din zonă, astfel că ea se va alege cu dosar penal.

Citește și alte știri din categoria auto: 

VIDEO Ce e „regula fermoarului”, soluția ingenioasă necunoscută de șoferii români: „De-asta stăm ca fraierii în trafic! Trebuie predată în școli”

VIDEO Explicație pentru numărul ridicat de accidente auto din România: „Sunt cifre șocante și nimeni nu face nimic”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
636956183126358
Lucian Dimitriu  •  29 Aprilie 2021, 03:46

Poate ne spun domnii poliţişti cum omologăm camera video de pe bord. Tot ei poliţiştii, ne-au spus că nu au putut lua măsuri împotriva celui care a mers circa 54 km pe contrasens fiindcă nu era omologată camera celui care a filmat incidentul şi care a informat, ulterior, poliţia la 112. De asemenea, dacă filmările cu incidentele din trafic nu sunt luate în seamă de poliţie şi magistraţi, de ce filmările făcute cu telefoanele de către martorii la unele incidente în trafic poliţiştilor (adevărat, când aceştia sunt în culpă) sunt luate în considerare ? Întreb, nu dau cu parul ! :-))

robotzel
robotzel  •  28 Aprilie 2021, 11:41

eu i-as da inchisoare pe viata pentru ca a vrut sa distruga viata unui om. ticaloasa!

sdaniel1972
sdaniel1972  •  26 Aprilie 2021, 21:01
Postat de Adrian Constantin Sendroiu pe 26 Aprilie 2021, 19:39

va fi transferata la cfr cluj, clubul de hoti care se artata scandalizayta ca a fost arbitrata corect. Asta o fi doamna chipciu sau madam bilascvo

Respect!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close