GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GALAȚI

Tragedie pe stadion, în Galați » Un copil de 10 ani a murit după ce o bucată de beton s-a prăbușit peste el!

Tragedie pe stadion, în Galați: plăcile de beton au căzut peste copil
Tragedie pe stadion, în Galați: plăcile de beton au căzut peste copil

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 aprilie 2021 17:23 / Actualizat sambata, 24 aprilie 2021 17:47

Un copil de 10 ani, care participa la o competiție sportivă pe stadionul „Dunărea” din Galați, a murit după ce o bucată de beton a căzut peste el.

IPJ Galați a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar organizatorii evenimentului sunt la audieri, informează Mediafax.

Poliția a fost sesizată printr-un apel la 112 cu privire la accident. Peste copil a căzut o placă de beton, din gardul ce împrejmuia terenul respectiv, care aparține de stadionul „Dunărea” din Galați. Copilul a primit primul ajutor și a fost transportat la Urgență, unde a murit. Tragedia s-a petrecut în pauza dintre meciurile Cupei „Iepurașul”, sub privirile tatălui acestuia. David C., de 10 ani, a vrut să se strecoare prin gard, moment în care două plăci de beton au căzut peste el, strivindu-l. Tatăl său, care l-a însoțit la competiție, a suferit un șoc.

„Din primele verificări a rezultat faptul că minorul, un băiat în vârstă de 10 ani, dintr-un sat din judeţul Vaslui, în timp ce participa la o competiţie sportivă, s-ar fi apropiat de gardul împrejmuitor, moment în care 2 plăci de beton s-ar fi desprins şi ar fi căzut peste acesta, cauzându-i mai multe răni la nivelul capului şi al corpului” , au transmis poliţiştii.

Antrenorul băiatului a spus pentru publicația locală Vremea Nouă că acesta a cerut să meargă la toaletă, alături de mai mulți colegi, iar organizatorul le-a zis să se ducă după gard.

“Participam cu elevii mei la Cupa «Iepurașul» din Galați, iar într-o pauză, David și colegii săi au cerut să meargă la toaletă, au întrebat organizatorul unde să meargă și acesta le-a zis să se ducă după gard. S-au dus printr-o gaură, eu nici măcar n-am văzut gaura aia din gard unde era, până când s-a produs tragedia. 

El a vrut să iasă prin gaură și au căzut peste el două plăci, lovindu-l în zona capului. Noi am alergat imediat acolo, iar patru bărbați nu am putut să le ridicăm, a trebuit să mergem și pe partea cealaltă de gard. Am chemat ambulanța la 112, a fost dus la spital, iar la spital a murit. Suntem toți bulversați. Acum sunt la poliție, dau o declarație”

Ovidiu Mangu, antrenorul echipei de juniori, pentru Vremea Nouă

Stadionul Dunărea, denumit acum „Nicolae Rainea” a fost construit în 1920 și renovat în 2004. Între timp a ajuns în paragină. Este cel mai mare stadion din Galați, cu 23.000 de locuri, dintre care 7.000 sunt pe scaune.

Tragedie pe stadion, în Galați » Un copil de 10 ani a murit după ce o bucată de beton s-a prăbușit peste el!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
161617185646735
Madalin Gelu  •  27 Aprilie 2021, 06:09

Adevarata tragedie a poporului român inca un suflet nevinovat piere si noi ne uitam,acceptăm si nu facem nimic chiar daca va făcea cineva închisoare pt asta copilul nu se mai intoarce cei responsabili cu adevarat nu vor fi trași la răspundere ca asa e la noi INTOTDEAUNA

kensan.gmm
kensan.gmm  •  25 Aprilie 2021, 03:14

Organizeaza competitii sportive pe stadioane construite de Nea Nicu pe vremea cand era tinar. Incredibil sa citesti asa stire intr-o tara EU in 2021.

st.il.
st.il.  •  24 Aprilie 2021, 17:51

Ce se mai poate spune când moare un ÎNGER ?...Un copil s-a dus să facă *** și...a murit !...HALUCINANT !...Sunt părinte, sunt bunic și FURIA mea în aceste clipe, nu poate fi rostită !...Cu siguranță, vinovată este "toaleta" din spatele gardului din beton !!!...Ce mai poți spune, Doamne Dumnezeule ?...ABSOLUT NIMIC.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează