GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  IMOBILIARE

„Piți”, ce lovitură » Victor Pițurcă, investiție de lux într-un complex imobiliar aflat în apropiere de Catedrala Mântuirii Neamului. Cât costă un apartament acolo

Victor Pițurcă (64 de ani)
Victor Pițurcă (64 de ani)

Articol de GSP - Publicat joi, 15 aprilie 2021 14:32 / Actualizat joi, 15 aprilie 2021 16:54

Victor Pițurcă (64 de ani) a investit într-un complex imobiliar aflat în apropiere de Catedrala Mântuirii Neamului, care este aproape de finalizare.

Victor Pițurcă a plecat de la CS Universitatea Craiova la începutul anului 2020, iar de atunci nu s-a mai implicat în fotbal. Conform, „Piți” a investit într-un complex rezidențial de lux, care se va numi „Catedral Residence”.

Apartamente de 280.000 de € în complexul lui Victor Pițurcă

Cea mai scumpă locuință de la „Catedral Residence” ajunge și la prețul de aproximativ 280 de mii de euro, iar în total sunt 130 de apartamente. „E aici tot timpul. Vine des și e foarte preocupa. Acum am tras și gazele. Totul este deja vândut în proporție de 80%. Într-o lună e gata tot”, a declarat un muncitor pentru fanatik.ro.

Ansamblul rezidențial de locuințe este unul ultramodern și va dispune și de o parcare subterană. Potrivit lui Mitică Dragomir, Victor Pițurcă ar deține în jur de 100 de hectare de pământ în capitală și în Oltenia, iar valoarea acestora ajunge la aproximativ 170-180 de milioane de euro.

Victor Pițurcă a avut mereu contracte generoase

Format la juniorii lui Universitatea Craiova, Victor Pițurcă este unul dintre cei mai apreciați jucători din istoria Stelei și a făcut parte din lotul care a cucerit Cupa Campionilor Europeni la Sevilla și Supercupa Europei de la Monte Carlo. După 9 trofee câștigate cu Steaua în România și încă o finală europeană, pierdută în fața lui Milan, Pițurcă a evoluat un sezon și pentru Lens în Ligue 1, apoi și-a agățat ghetele în cui.

Victor Pițurcă a îmbrățișat meseria de antrenor după retragere și a câștigat trei trofee în cariera sa, toate cu Steaua București: un campionat, o cupă și o supercupă. „Piți” s-a remarcat la echipa națională, unde a contribuit la ultimele trei calificări ale României la Campionatul European. Selecționerul a condus naționala în preliminariile pentru EURO 2000 și 2016, iar în 2008 a stat pe bancă la turneul final din Elveția, unde România a avut parte de o grupă de foc, cu Franța, Germania și Italia.

Victor Pițurcă a dat un boom financiar în urmă cu 7 ani, când a avut singura sa experiență la o echipă din străinătate: la Al-Ittihad, unde a fost plătit regește de conducătorii echipei saudite. A pregătit formația din Jeddah în două perioade, octombrie 2014 - iulie 2015 și decembrie 2015 - iulie 2016.

VIDEO. Mihai Bendeac față-n față cu Victor Pițurcă: „Era într-un magazin de cravate, m-am simțit penibil, a fost oribil”

Citește și alte știri de actualitate:

Ilie Dumitrescu, primele declarații după ce fiul său a fost acuzat de trafic de cocaină: „A făcut o prostioară”

După Vlad Voiculescu, a fost demis și oficialul care cerea ca fotbaliștii din Liga 1 să joace cu mască

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
pikesun
pikesun  •  15 Aprilie 2021, 17:52
Postat de di.canio pe 15 Aprilie 2021, 15:44

Fain ar fi sa câștige și Mangia și Pigliacelli câte un apartament de la trisoru asta. Sper sa ii dea in judecată pe Piturca și pe ala îmbrăcat in hainele lui taică-său Tudor Samuila!

esti prost rau de tot baiete. adica daca eu intr-o convorbire privata spun ceva despre cineva risc sa pierd bani multi? fii serios. daca o spunea in public,poate,dar asa este acoperit,cred ca asta a si fost ideea,destepti cei care au venit cu ideea asta. poti sa spui ce vrei daca te prefaci ca nu-i in public.

pikesun
pikesun  •  15 Aprilie 2021, 17:50
Postat de soad pe 15 Aprilie 2021, 15:47

daca intri la ei pe site vezi ca un apartament cu 2 camere finisat ii 100 de mii de euro, Clujeni doar viseaza la preturi de astea.

compari Bucuresti cu catunul cluj? fii serios. sau te referi la faptul ca in cluj preturil;e incep de la 120 de mii pe apartament de 2 camere?

316588556035187
Dan Serbanescu  •  15 Aprilie 2021, 17:01

Ce nume pompos , pentru fraieri ! Cea mai scumpă locuință ajunge LA , nu și la , 280 000 ! Totul este deja vindut , adică 80% ! Vai de voi !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează