GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  REMEMBER

VIDEO EXCLUSIV Nicolae Ceaușescu era supărat după ce Steaua a câștigat Cupa Campionilor! Dezvăluiri după 34 de ani: „Sper că nu e o întâmplare! Boloni, tu de ce n-ai tras pe sus?”

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 ianuarie 2020 16:47

Pe 26 ianuarie se împlinesc 102 ani de la nașterea lui Nicolae Ceaușescu, fostul președinte al României executat în decembrie 1989.

Pe 7 mai 2019, la aniversarea a 33 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni, Marius Lăcătuș și Ștefan Iovan, două legende ale Stelei, au rememorat într-o ediție specială a GSP Live discursul pe care Nicolae Ceaușescu l-a avut după triumful istoric al roș-albaștrilor de la Sevilla.  

„Ceaușescu a zis că cel mai bine am executat eu, nu Iovan. Probabil se mai pricepea câte un pic. Ne-a spus că dacă eram o echipă disciplinată, am fi câștigat după 90 de minute”, a spus Marius Lăcătuș. 

Ștefan Iovan: „Nicolae Ceaușescu ne-a spus să nu fie doar o întâmplare”

Ștefan Iovan, la rândul său pe teren în finala câștigată la penalty-uri în fața Barcelonei, l-a completat pe Lăcătuș:   

„Ceaușescu a mai zis una, i-a spus lui Boloni: «Eu știu că exista riscul să dai peste poartă, dar trebuia să dai mai tare și mai sus». El ne-a mai zis să nu fie doar o întâmplare, să câștigăm și în anii următori”, a spus Iovan la acel moment.

Steaua a devenit pe 7 mai 1986 prima echipă din Estul Europei şi singura dintr-o ţară comunistă care a câştigat trofeul continental suprem. Aproape 70.000 de spectatori au asistat la triumful Stelei în cea mai importantă competiție intercluburi. 

Steaua (4-4-2): Duckadam – Iovan (c), Bumbescu, Belodedici, Bărbulescu – Balint, Bălan, Bölöni, Majearu – Lăcătuș, Piţurcă 
Rezerve: Stângaciu – Weissenbacher, Pistol, Anghel Iordănescu, Radu II 
Antrenor: Emeric Ienei 

Barcelona (4-4-2): Urruticoechea – Gerardo, Blanquetti, Alexanco, Alberto – Victor, Schuster, Marcos, Pedraza – Archibald, Hidalgo. 
Antrenor: Terry Venables. 

Arbitri: Michel Vautrot – Alain Delmer, M. Girard (toţi din Franţa)

Vezi și: 

NICOLAE CEAUȘESCU // VIDEO Constantin Anghelache a dezvăluit la GSP Live marea greșeală a dictatorului: „A refuzat să creadă în realitatea transmisă de nemți”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (53)
catalynn
catalynn  •  06 August 2022, 11:16
Postat de balotelli pe 06 August 2022, 02:01

Se pare că ai așteptat 2 ani jumate pentru un răspuns care n-a mai venit. Statul... da. :-))). Sper să nu mă lași să aștept la fel de mult... Vreau să testez o chestie. Neapărat dă-mi reply dacă primești mesajul ăsta,... te rog io. Ți-am dat mai devreme like și respect pe un articol mai recent... :-)) de anu' trecut. Sunt curios dacă te-au notificat ăștia. Putem să-i bulversăm maxim pe Fcsb-iștii care au conturi mai vechi, încă active. Să le dăm like-uri pe postări de acu' 5 ani sau să ne facem câte un cont de pe care să-i ironizăm la greu tot pe articole expirate din 1900 toamna. Așa... de plictiseală.

Știi ca eu in general rămân pe un articol, scriu un comentariu, apoi îmi văd de ale mele, și când mai am timp dau un refresh la tab așa ca noul format nu mă deranjează prea mult. Așa am făcut si azi, am scris ceva azi noapte înainte de 12 (cumva se pare ca 12 e ora ca care moderatorii pleacă la somn si închid prăvălia) si azi dimineața am dat un refresh (era la articolul despre biletele vândute de FC fcsb pt returul cu FC DAC 1904) si am găsit acolo “vechii clienți”: PopescuBZN, Dragobete, LașLaș evident (pe la 4 dimineața :-))) ) si Flick parca, cu eternele platitudini. Apoi am mers la notifications si am văzut ca am reply si de la tine si cum nu îl văzusem pe pagina am accesat linkul si voila! :-))) Sigur am primit si notificarea de like si respect însă nefiind nominală si cum primesc zeci pe zi nu am timp sa le iau una câte una. De altfel poți verifica si in dashboard-ul tău, vezi daca îți dă cineva reply si cine anume, dar restul notificărilor nu sunt nominale. O zi faină sa ai!

balotelli
balotelli  •  06 August 2022, 02:01
Postat de catalynn pe 26 Ianuarie 2020, 20:35

Nu mai tot ocoli răspunsul, sunt fix 2 opțiuni: 1) Statul Roman 2) ne-a jjijji infractorul. Ce ar trebui sa alegem? Scurt 1) sau 2)? Atât! Aștept! :-)

Se pare că ai așteptat 2 ani jumate pentru un răspuns care n-a mai venit. Statul... da. :-))). Sper să nu mă lași să aștept la fel de mult... Vreau să testez o chestie. Neapărat dă-mi reply dacă primești mesajul ăsta,... te rog io. Ți-am dat mai devreme like și respect pe un articol mai recent... :-)) de anu' trecut. Sunt curios dacă te-au notificat ăștia. Putem să-i bulversăm maxim pe Fcsb-iștii care au conturi mai vechi, încă active. Să le dăm like-uri pe postări de acu' 5 ani sau să ne facem câte un cont de pe care să-i ironizăm la greu tot pe articole expirate din 1900 toamna. Așa... de plictiseală.

108022913946097
Traian Pavelescu  •  27 Ianuarie 2020, 11:08
Postat de Eugen Qy pe 27 Ianuarie 2020, 02:10

Esti OBOSIT rau si chiar mai ceva decat rau ! Haideti sa sprijinim un cetatean care s-a dovedit, iar asta a spos-o chiar cei care i-au dat sprijin in momentul respectiv, un HOT-furand echipa Sectiei de FOTBAL a Clubului Sportiv al Armatei STEAUA Bucuresti si facand-0 propria lui jucarie, STRICATA ! Ai vazut cumva la Baiern Munchen, Real Madrid sau Juventus ca vine patronul si se balacareste cu jucatorii, antrenorii staful tehnic sau medical, proprii suporteri, jurnalisti, oameni de cultura, arta etc ???Te-ai intrebat vreodata cat la suta din banii pe care TU , ca suporter ii dai, se duc pentru PROPASIREA fotbalului fecesebist ? GANDESTE ! Nu mai fi asa de patimas sustinator al unui INFRACTOR DOVEDIT !!! Gandeste, repet !!! Sau probabil ESTI PLATIT SA SCRII CEEA CE SCRII si la fel de probabil esti foarte bine PLATIT !

Încă un talpanist obtuz, închistat, înverșunat! Pentru el totul se rezuma la becali, are obsesia asta bolnava, ca ei lupta alături de armata împotriva ciobanului capitalist pentru a apăra avuția naționala!! Abordare rudimentara! Acum nu mai este vorbavde a opta între proprietatea de stat (regim autoritar) și proprietatea privata (democrație). In România anului 2020 și in UE nu ar trebui sa mai existe opțiunea asta! Singura alegere posibila este intre modelul învechit, aproape feudal in care Jiji conduce un club mare, faimos ca Steaua și o maniera modernă, bazată pe socios, cotare bursa, sponsori spre card trebuie sa se îndrepte Steaua. Niciodată inapoi spre pomana de la stat și fotbal militarizat, ci înainte spre un club european bine organizat, structurat și condus! Steaua=FCSB=Steaua !!!

Vezi toate comentariile (53)
Comentează