GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MEMORIAL

VIDEO+FOTO Glorii ale fotbalului băcăuan au luat parte la memorialul Florin Ganea

Articol de - Publicat vineri, 22 decembrie 2017 16:58

Astăzi, la Bacău, a avut loc memorialul Florin Ganea, unde au participat mai multe dintre fostele glorii ale fotbalului băcăuan.

Printre cei prezenți s-au numărat Florin Lovin, Andrei Cristea, Vasile Jercălău, Giani Căpușă, Petrică Firici, Marius Croitoru, Axinte, Trofin, Gireadă, Daniel Bogdan sau Petcu.

Fostul portar al Bacăului și Craiovei, Daniel Bogdan, a venit special pentru acest eveniment tocmai din Anglia, unde locuiește. În tribune au fost aproximativ 100 de persoane care au asistat la spectacol.

Florin Ganea a murit în 2015 la vârsta de 39 de ani în urma unui infarct apărut după mai multe partide de fotbal jucate pe un teren sintetic.

Florin Ganea are peste 200 de meciuri în prima ligă și a evoluat la FCM Bacău, Cetate Tg. Neamț, Laminorul Roman, Gloria Bistrița și Unirea Urziceni.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
para.para
para.para  •  22 Decembrie 2017, 20:31

De ba, daca doar trecea pe langa sediul fcsb sau macar pe langa sediul gsp, acum era considerat fosta mare legenda stelista si aveati mai mult rating cu acest articol.

sooos1ck
sooos1ck  •  22 Decembrie 2017, 18:16

Dumnezeu sa-i odihneasca in pace; FCM Bacau a avut echipa buna, e mare pacat ca multe echipe din orasele mari, cu suporteri multi nu mai sunt in prima liga!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează