GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INVESTIȚIE

VIDEO+FOTO Guvernul Dăncilă a aprobat următoarea investiție de lux din sportul românesc » Sală ultamodernă la Pitești: „Cea mai mare investiție după 1990”

Așa ar urma să arate Sala Polivalentă din Pitești // Sursă foto: Facebook Cornel Ionică +4   FOTO
Așa ar urma să arate Sala Polivalentă din Pitești // Sursă foto: Facebook Cornel Ionică

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 aprilie 2019 08:54

Pitești, oraș din sudul României cu o populație de 155.000 de oameni, va beneficia de o sală polivalentă ultramodernă, se arată în ultima Hotărâre adoptată de Guvern.

Cornel Ionică, primarul Piteștiului, a făcut anunțul pe contul său de Facebook. Sala va avea 5.000 de locuri și va costa aproximativ 100 de milioane de lei (n.r - 21 de milioane de euro).

„Guvernul României a aprobat, prin Hotărâre, indicatorii tehnico-economici pentru construcția Sălii Polivalente din Pitești. Este o bucurie imensă pentru mine această veste, după ani de eforturi susținute și drumuri repetate la Guvern pentru acest proiect și nu numai.

Urmează ca acum Compania Națională de Investiții să înceapă procedurile prevăzute de lege pentru demararea investiției. Costul total al acesteia este de circa 95 de milioane de lei, bani de la bugetul de stat, la care se adaugă 5 milioane de lei de la bugetul local pentru amenajarea unei parcări corespunzătoare și a unui pasaj pietonal peste strada Basarabiei, acolo unde va fi construită sala care va avea până în 5.000 de locuri.

Aceasta este cea mai mare investiție care este realizată în Pitești după 1990! Mai avem și alte proiecte similare depuse la Guvern și veștile bune vor continua!”, a scris Ionică pe Facebook. 

 

 

sala polivalenta pitesti 5 +5 FOTO

Vezi și: ANALIZĂ GSP Unde suntem după o săptămână OSCILANTĂ la gimnastică, haltere și lupte » Cum arată sportul românesc cu 465 de zile înainte de JO Tokyo 2020

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (13)
blatistu49
blatistu49  •  19 Aprilie 2019, 13:45

minciuni inventate nu s capabili sa asfalteze drumurile gogose ptr fraieri si prosti

para.para
para.para  •  19 Aprilie 2019, 12:44
Postat de adi67 pe 19 Aprilie 2019, 11:58

Poti sa juri ca esti undeva in California . In plus , oamenii sunt imbracati cool si miros frumos . Exact ca la Pitesti . Iata ce poate face tehnologia moderna !

Eu as zice ca astia de la hartie cand n-au stiri pe surse sigure de la palat despre fcsb si gigi becali, se-apuca sa faca machete in minecraft.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  19 Aprilie 2019, 12:23

ne-am saturat de machete si proiecte. promisiunile se intampla doar in anii electorali.... toti promit cate ceva si nu fac nimic pt. populatia tarii.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează