DIVERSE  ·  ANTRENOR

VIDEO Ionuț Chirilă revine în antrenorat » Indicații pe sintetic pentru o echipă de amatori: „Într-o fază, l-am făcut pe fundașul dreapta să fie mijlocaș la închidere și mijlocaș ofensiv”. UPDATE: drept la replică Ionuț Chirilă

Ionuț Chirilă
Ionuț Chirilă

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iulie 2019 13:55

Ionuț Chirilă, liber de contract, pare să-și fi găsit „angajament”. Antrenorul de 53 de ani, trecut pe Chiajna sau ASA Tg. Mureș, a fost filmat pe un teren sintetic, dând indicații unor fotbaliști amatori.

Ionuț Chirilă, care în urmă cu o lună îi propunea lui Gigi Becali să-l angajeze la FCSB, și-a luat în serios rolul, chiar dacă nu se afla în fața unor fotbaliști profesioniști, și le-a dat sfaturi pentru a sta mai bine în teren. 

 

În ultima vreme, multe companii oferă angajaților posibilitatea de a evolua în competiții dedicate amatorilor. Și uneori iau foarte în serios întrecerea! Unele dintre firme își angajează antrenori, trimit jucătorii în stagii de pregătire și le oferă chiar prime pentru câștigarea competițiilor respective.

Ionuț Chirilă pare a fi implicat exact în acest gen de activitate: pregătește amatori pentru meciurile inter-companii. Amuzant e că, în demonstrația sa pe teren, el folosește chiar fotbaliști din Liga 1: Achim, Pintilii, Gnohere :)

 „Uite, am ajuns mijlocaș central ofensiv dintr-o fază. Trebuie să știu să-i dau pasă decisivă lui Gnohere. L-am adus pe el din fundaș dreapta în mijlocaș central defensiv și mijlocal central ofensiv într-o singură fază”Ionuț Chirilă

Drept la replică

Ionuț Chirilă: „Constat cu dezamăgire că în loc să se preocupe de problemele reale ale fotbalului românesc (de exemplu: criteriile de competență ale numirilor antrenorilor din Liga 1 în contextul actual) Gazeta Sporturilor e mai interesată de o miuță de vacanță pe care am făcut-o într-un cadru privat cu foștii mei jucători de la Dinamo si nu numai, incercând să acrediteze ideea falsă ca aș pregăti jucători amatori ai unor corporații.

Nu știu ce a încercat acest articol, dar zău dacă nu pare un mod ieftin de minimalizare și trimitere în derizoriu a activității mele profesionale de peste 28 de ani din fotbalul românesc. Nu pot să nu remarc că genul acesta de articole au devenit o preocupare constantă în ce mă privește.

Din câte știu, sfera privată a vieții unui om (public) e o preocupare a tabloidelor, nu a unuia dintre ziarele care pretind că fac jurnalism sportiv”

Vezi și:

VIDEO Ionuț Chirilă a explicat la GSP Live de ce Messi nu dă randament la naționala Argentinei și de ce Ibrahimovic nu s-a acomodat la Barcelona: „Repet un lucru indubitabil”Amantul unei oltence, umilit de soțul femeii care i-a prins în casă. Ce l-a pus să facă în pielea goală. VIDEO
Libertatea
Comentarii (11)
Eugen Iustin  •  15 Iulie 2019, 23:36
Postat de thereem pe 15 Iulie 2019, 20:10

In limba romana,cuvantul ala nu inseamna ce crezi tu ca inseamna ;)

Limba se schimba si e clar pentru toata lumea ce vrea sa transmita el acolo.

Marius George  •  15 Iulie 2019, 21:09

Locul perfect pentru un virtuoz ! Stay there and keep ur mouth shut!

mandpv964  •  15 Iulie 2019, 20:56

Asta se crede antrenor, fra - su vedeta pro tv.... Doi amarati cu mintile vraiste....

Vezi toate comentariile (11 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
14:00 Fotbal, Premier League
Wolves - Everton
Eurosport
15:00 Fotbal, La Liga
Espanyol - Eibar
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
15:30 Documentar, Il Luce
Episodul 12 - Iubire înflăcărată de Giuleşti
TVR 1
18:00 Fotbal, Liga 1
Dinamo - Poli Iași
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
18:00 Fotbal, La Liga
Levante - Athletic Bilbao
Digi 2, Telekom 4, Look Sport 3
18:15 Fotbal, Serie A
Genoa - Spal
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
18:30 Fotbal, Premier League
Tottenham - Arsenal
Eurosport
20:30 Fotbal, Serie A
Fiorentina - Verona
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, La Liga
Sevilla - Mallorca
Digi 2, Telekom 4, Look Sport 3
21:00 Fotbal, Liga 1
Universitatea Craiova - FCSB
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:45 Fotbal, Serie A
Napoli - Milan
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1