GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  AUTO-BILD.RO

VIDEO Un biciclist a fost snopit în bătaie de şoferul unui bolid, în București

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iulie 2019 13:51

Un biciclist care livra produse alimentare a fost lovit de mai multe ori în zona capului, de șoferul unui bolid. Incidentul a avut loc în zona Iancului din Capitală. Tânărul agresat a depus plângere la poliție.

Se pare că tânărul de pe bicicletă, care livra produse alimentare către o adresă anume, l-ar fi enervat pe şoferul bolidului pentru că mergea pe linia de tramvai. Bărbatul i-ar fi făcut semn biciclistului să revină pe banda iniţială, însă acesta ar fi refuzat.

Mai multe detalii pe auto-bild.ro!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
magura
magura  •  16 Iulie 2019, 23:34
Postat de adymartianul pe 16 Iulie 2019, 10:50

Si bolidu unde e?

Bolid? :)))))))))) Ei numesc "bolid" orice masina care depaseste 100 km/h... :)))))))))))))))))))))

adymartianul
adymartianul  •  16 Iulie 2019, 10:50

Si bolidu unde e?

magura
magura  •  16 Iulie 2019, 05:12

"Livratorul de produse" si-a luat-o meritat daca este asa cum spune legenda! In schimb, daca te crezi mare bataus, de ce nu ai dat cu pumnul ci te-ai folosit de alte obiecte? "batausuleeee" care esti... :))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează