GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Adrian Mutu, ales „Antrenorul lunii aprilie”! Cum arată voturile + Reacția lui: „Nu trebuie să ne oprim aici”

Articol de , - Publicat miercuri, 04 mai 2022 11:00 / Actualizat miercuri, 04 mai 2022 11:03

Adrian Mutu și-a adjudecat premiul de „Antrenorul lunii aprilie” în ancheta Gazetei. "Briliantul" a avut o lună de poveste! Victorii cu Botoșani, UTA, Gaz Metan și Sepsi, dar și egalul cu Chindia. Cu el pe bancă, giuleștenii au bifat șapte victorii la rând, patru doar în aprilie. Sunt lideri în play-out și visează la Conference League.

"Vă mulțumesc pentru acest premiu. Chiar dacă eu l-am câștigat, este și premiul staffului meu. Împreună am făcut în aprilie o treabă bună. Evident, și cu ajutorul echipei, băieților. Ei sunt actorii principali, ei au fost acolo, pe teren, și au obținut aceste rezultate.

Au muncit pentru fiecare punct. Mă bucură acest fapt, mă bucur că am avut rezultate pozitive și multe victorii. Nu trebuie să ne oprim aici! Trebuie să avem mereu o mentalitate de învingători și mereu un parcurs bun. Deja ne pregătim pentru noul sezon, unul important pentru noi și club, iar pretențiile vor crește. Trebuie să oferim fanilor rezulate", a spus Mutu despre premiul câștigat.

La cea de-a doua categorie, "Antrenorul lunii aprilie", Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni: Adrian Mutu (Rapid), Laurențiu Reghecampf (U Craiova) și Anton Petrea (FCSB). Pe lista preliminară a mai fost Pelici (CS Mioveni).

"Pentru că și-a pus amprenta în jocul echipei, a schimbat-o mult de când a venit. Eficientă pe posesie, cu un nivel foarte bun pe defensivă. Se vede că este o echipă lucrată, cu reacție foarte bună pe cele două faze. A adus un sistem eficient și practic. În plus, are un singur gol încasat în atâtea etape, ceea ce spune foarte mult despre jocul colectiv"
Ilie Dumitrescu, fost antrenor

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte etc. Votul redacției GSP contează dublu.

CLASAMENT FINAL » Antrenorul lunii aprilie 2022

1. Adrian Mutu20p
2. Laurențiu Reghecampf16p
3. Anton Petrea10p

Clasament detaliat

Votul cititorilor

1. Adrian Mutu5p
2. Anton Petrea4p
3. Laurențiu Reghecampf3p

Votul jurnaliștilor GSP

1. Adrian Mutu10p
2. Laurențiu Reghecampf8p
3. Anton Petrea6p

Votul specialiștilor

1. Adrian Mutu5p
2. Laurențiu Reghecampf4p

Darius Olaru, jucătorul lunii aprilie 2022: „Am avut o lună bună pe planul echipei cu goluri și assit-uri. Acum vreau la națională”

CITEȘTE ȘI:

Bucureștiul și-a împărțit trofeele » Darius Olaru a fost ales „Jucătorul lunii aprilie”, iar Adrian Mutu - „Antrenorul lunii”! Cum s-a votat
CEI MAI BUNI
Bucureștiul și-a împărțit trofeele » Darius Olaru a fost ales „Jucătorul lunii aprilie”, iar Adrian Mutu - „Antrenorul lunii”! Cum s-a votat
Derby la Liga 4 între Iazu și Scânteia » Căruțe pe post de peluză, prima se dă în bere și mici, echipamente cumpărate de Bobonete: „E Dinamo-Steaua din Ialomița”
REPORTAJ
Derby la Liga 4 între Iazu și Scânteia » Căruțe pe post de peluză, prima se dă în bere și mici, echipamente cumpărate de Bobonete: „E Dinamo-Steaua din Ialomița”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
paul101089
paul101089  •  04 Mai 2022, 14:39

Clasament final: 1. Mutu 20 voturi (5+10+5) 2. Reghe 16 voturi ??? (3+8+4) Daca va vad aia de la Dinamo, va pun pe voi sa tineti clasamentul L1, poate se salveaza de la retrogradare :))

matserban
matserban  •  04 Mai 2022, 14:15
Postat de 1948forever pe 04 Mai 2022, 11:51

mai tineti minte cand jiji l-a batut la antrenorat pe marele piturca si i-a incheiat cariera? lui jiji trebuia sa ii dati antrenorul anului.

Jiji mai bate si pe altii, eu am zis de mult timp ca antrenorii romani sunt mai praf decat suporterii.

1948forever
1948forever  •  04 Mai 2022, 11:51

mai tineti minte cand jiji l-a batut la antrenorat pe marele piturca si i-a incheiat cariera? lui jiji trebuia sa ii dati antrenorul anului.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează