GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Au gust de performanță » Andrea Compagno a fost ales „Jucătorul lunii august”, iar Gheorghe Hagi - „Antrenorul lunii”! Cum s-a votat

Articol de , - Publicat luni, 05 septembrie 2022 09:00 / Actualizat luni, 05 septembrie 2022 09:02

Andrea Compagno și Gheorghe Hagi au câștigat distincțiile "Jucătorul lunii august", respectiv "Antrenorul lunii august”. Este pentru prima dată când cei doi își adjudecă aceste trofee, la un an de la începutul proiectului „Cei mai buni”.

După o lună plină de fotbal atât pe plan intern, dar mai ales internațional, cu meciuri memorabile şi goluri de generic, ne-am întors cu "Cei mai buni", premiile individuale oferite de Gazeta Sporturilor.

Pentru trofeul "Jucătorul lunii august", GSP a nominalizat 5 fotbaliști: Denis Alibec (Farul), Antonio Sefer (Rapid), Gabriel Tamaș (Petrolul), Andrea Compagno (FCU/FCSB) și Baba Alhassan (Hermannstadt). Pe lista preliminară au mai fost: Scuffet (CFR Cluj), Larie (Farul), Cordea (FCSB), Yeboah (CFR Cluj), Vâlceanu (Petrolul), Garita (FC Argeș), Săpunaru (Rapid), Edjouma (FCSB), J. Morais (Rapid).

Câștigător în urma voturilor, "Jucătorul lunii" a ieșit Andrea Compagno! Un veritabil vârf de careu, protagonistul celui mai spectaculos transfer al verii în Liga 1 are și cel mai spectaculos an din carieră: 16 goluri în 2022, un sfert din ele în august, când a punctat de trei ori pentru FCU Craiova și o dată la debut, pentru FCSB.

La cea de-a doua categorie, "Antrenorul lunii", Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni: Adrian Mutu (Rapid), Gheorghe Hagi (Farul) și Nicolae Constantin (Petrolul). Iar câștigător în această lună este Gheorghe Hagi.

Farul a avut un august impecabil în campionat! Două remize și trei victorii, ultimele două cu CFR Cluj și FCSB, campioana și vicecampioana din sezonul trecut. Un stil spectaculos, o echipă reconstruită, renăscută și o nouă dovadă că Hagi se pricepe, încheie luna en fanfare, pe primul loc în clasament și câștigând titlul de antrenor al lunii pentru prima dată.

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte etc. Votul redacției GSP contează dublu.

CLASAMENT FINAL

Jucătorul lunii august 2022

1. Andrea Compagno14p
2-3. Denis Alibec 13,5p
Antonio Sefer 13,5p
4. Gabriel Tamaș13p
5. Baba Alhassan3p

CLASAMENT DETALIAT

Votul cititorilor

1. Antonio Sefer5p
2. Andrea Compagno4p
3. Gabriel Tamaș3p
4. Denis Alibec2p
5. Baba Alhassan1p

Votul jurnaliștilor GSP

1. Andrea Compagno10p
2. Denis Alibec8p
3-4. Gabriel Tamaș5p
Antonio Sefer5p
5. Baba Alhassan2p

Votul specialiștilor

1. Gabriel Tamaș5p
2-3. Denis Alibec3,5p
Antonio Sefer3,5p

CLASAMENT FINAL

Antrenorul lunii august 2022

1. Gheorghe Hagi 19p
2. Adrian Mutu16,5p
3. Nicolae Constantin12,5p

CLASAMENT DETALIAT

Votul cititorilor

1. Adrian Mutu 5p
2. Gheorghe Hagi4p
3. Nicolae Constantin3p

Votul jurnaliștilor GSP

1. Gheorghe Hagi 10p
2. Adrian Mutu8p
3. Nicolae Constantin6p

Votul specialiștilor

1. Gheorghe Hagi 5p
2-3. Adrian Mutu3,5p
Nicolae Constantin3,5p

CITEȘTE ȘI:

Anunț oficial: unde se joacă derby-ul Dinamo - CSA Steaua din Liga 2 » Când vor fi scoase la vânzare biletele
DINAMO
Anunț oficial: unde se joacă derby-ul Dinamo - CSA Steaua din Liga 2 » Când vor fi scoase la vânzare biletele

Playtech: Vedeta din România care s-a pozat GOALĂ în cadă! Fotografia a scăpat pe internet, spre uimirea tuturor. FOTO DE NERATAT


Comentarii (2)
cris4co
cris4co  •  05 Septembrie 2022, 21:52

Ce vant Metre ?! E Sezonul Estival !!!!

costacurta
costacurta  •  05 Septembrie 2022, 17:22

A iesit exact cine trebuie, degeaba au votat unii contra vantului. Au iesit cei mai buni.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează