GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Baba Alhassan, „Jucătorul lunii septembrie”! Cum s-a votat + Declarațiile ghanezului: „Vreau să plec din România, acesta este visul meu”

Articol de - Publicat luni, 03 octombrie 2022 10:00 / Actualizat luni, 03 octombrie 2022 10:00

Baba Alhassan și-a adjudecat premiul de „Jucătorul lunii septembrie” în ancheta Gazetei. Ghanezul e o adevărată panteră, mereu atent, dedicat și continuă să facă spectacol într-un sezon fără precedent pentru sibieni. Cu două goluri în meciul cu UTA și o pasă decisivă, Baba e din nou în vederile marilor cluburi din Liga 1, care se bat deja pe semnătura lui.

„Sunt recunoscător pentru premiu. Vreau să le mulțumesc colegilor și antrenorului. Când am primit oferta de aici am citit pe internet despre România și Hermannstadt pentru că nu știam nimic. Știu că multe formații din România mă vor acum, dar trebuie să aștept momentul potrivit. 

Eu vreau să joc la un nivel înalt, muncesc pentru asta. Nu este vorba doar despre bani. Fotbalul este pasiunea mea, îl iubesc. Nu vreau să mai rămân în România. Vreau să plec și să joc în altă țară! Îmi doresc să joc în Premier League. Acesta este visul meu”, a declarat mijlocașul de 22 de ani.

Prestații solide, marcator, om de echipă. Îmi place mult de tot de el pentru că face diferența și marchează fără emoții atunci când are ocazia. La Sibiu și-a găsit pofta de gol, iar ofertele curg deja pentru el

- Cătălin Cursaru, fost jucător Liga 1

Pentru trofeul "Jucătorul lunii septembrie", GSP a nominalizat 5 fotbaliști: Jovan Markovici (U Craiova), Baba Alhassan (Hermannstadt), Denis Alibec (Farul), Alexandru Maxim (Gaziantep) și Nicușor Bancu (U Craiova). Pe lista preliminară au mai fost: D. Paraschiv (Hermannstadt), Rondon (Sepsi), Dugandzici (Rapid), Irobiso (Petrolul), Torje (Farul), Burcă (CFR Cluj), Muhar (CFR), Scuffet (CFR) și H. Moldovan (Rapid).

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte etc. Votul redacției GSP contează dublu.

CLASAMENT FINAL

Jucătorul lunii septembrie 2022

1Baba Alhassan19,5p
2Denis Alibec16,5p
3Nicușor Bancu8p
4Alexandru Maxim7p
5Jovan Markovici 6p

CLASAMENT DETALIAT

Votul cititorilor

1Baba Alhassan5p
2Denis Alibec4p
3Nicușor Bancu3p
4Alexandru Maxim2p
5Jovan Markovici1p

Votul jurnaliștilor GSP

1Baba Alhassan10p
2Denis Alibec8p
3-4.Nicușor Bancu5p
 Alexandru Maxim5p
5Jovan Markovici2p

Votul specialiștilor

1-2.Baba Alhassan4,5p
 Denis Alibec4,5p
3Jovan Markovici3p

Marius Măldărășanu, antrenorul lunii septembrie 2022: „Toată lumea vrea să ne bată! Ne dorim foarte mult să avem un sezon extraordinar”

Citește și alte articole:

Minunea Hermannstadt » Baba Alhassan a fost ales „Jucătorul lunii septembrie”, iar Marius Măldărășanu - „Antrenorul lunii”! Cum s-a votat
CEI MAI BUNI
Minunea Hermannstadt » Baba Alhassan a fost ales „Jucătorul lunii septembrie”, iar Marius Măldărășanu - „Antrenorul lunii”! Cum s-a votat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
1948
1948  •  03 Octombrie 2022, 13:12

are premier ligu mii de fotbalisti mult mai buni ca tine,babo. Sa zici merci daca iti vei incheia cariera la vreo echipa din top5 din belgia/austria/portugalia.

observator_federal
observator_federal  •  03 Octombrie 2022, 13:03

Cinste jurnaliștilor și specialiștilor (că ei influențează și opțiunile cititorilor)! Au ales ca fotbalistul lunij septembrie un jucător venit de aiurea și care va și pleca la fel de repede cum a apărut (ca el au fost și vor mai fi destui în Superliga) și nu au căzut în capcana desemnării lui Nicușor Bancu, fotbalistul care a realizat pentru echipa națională jocuri remarcabile potrivit aprecierii specialiștilor (despre specialiștii străini e vorba, de la InStat, Sofascore și Whoscored - dar ce știu ei?) și performanța foarte rară -mai ales că mai erau și alți conaționali mai celebri pe teren- de a contribui decisiv la 5 goluri din cele 6 marcate în grupă de reprezentativa României. Bravo băi, nici Cătălin Cîmpian de la Transfermarkt nu a contabilizat în vreun fel perioada excepțională a lui Bancu, cooptați-l în cercul vostru!!

adiktedz
adiktedz  •  03 Octombrie 2022, 12:28

Pfff, cum sa dai asemenea interviu. un fel de "mersi de premiu dar ma ***." Oribil

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează