GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Cristiano Bergodi, ales „Antrenorul lunii iulie”! Cum arată voturile + Reacția tehnicianului: „Dacă ne gândim la titlu ne facem mai mult rău!”

Articol de - Publicat vineri, 05 august 2022 12:58 / Actualizat vineri, 05 august 2022 12:58

Cristiano Bergodi și-a adjudecat premiul de „Antrenorul lunii iulie” în ancheta Gazetei. Italianul a adus al doilea trofeu la Sf. Gheorghe şi a calificat echipa în premieră în turul următor din Europa. În campionat elevii săi sunt neînvinşi, au cel mai bun atac și arată o formă fizică bună, dovadă fiind faptul că toate cele 7 goluri înscrise au fost reuşite în repriza secundă.

"Am avut un început de sezon foarte bun, am câștigat Supercupa. În campionat am jucat bine, suntem neînvinși și asta e foarte bine, pentru că așa căpătăm încredere. Faptul că lumea spune că luptăm pentru titlu nu este un lucru pozitiv pentru noi, ne facem numai rău, sincer! Echipa trebuia să o ia pas cu pas, să luptăm întâi pentru obiectivul stabilit: play-off. 

Suntem un club tânăr, care an de an a făcut ceva mai bine. Totuși, nu trebuie să ardem etapele prea repede. Normal că ne dorim să terminăm cât mai sus posibil. O să fim o nucă tare pentru orice echipă, dar obiectivul acestui club, pentru mine și pentru toată lumea, este intrarea în play-off. Dar e foarte greu să ajungi acolo pentru că sunt trei echipe bune, CFR Cluj, FCSB și Craiova. Apoi vin Farul, Rapid... echipe foarte bune, și o să fie o luptă serioasă.", spune antrenorul de 57 de ani.

Un antrenor excelent, care pregătește la perfecție meciurile. Știe să gestioneze echipa în partidele decisive, are un stil englezesc chiar dacă vine din fotbalul italian. A câștigat Supercupa, e neînvins în Liga 1 și aduce plusvaloare echipei sale prin experiență și pasiune
Andrei Cristea

La categoria "Antrenorul lunii iulie", Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni: Cristiano Bergodi (Sepsi), Adrian Mutu (Rapid) și Gheorghe Hagi (Farul). Pe lista preliminară au mai fost: Mihai Teja (FC Botoșani) și Marius Croitoru (FCU Craiova).

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte etc. Votul redacției GSP contează dublu.

CLASAMENT FINAL » Antrenorul lunii iulie 2022

1. Cristiano Bergodi19p
2. Adrian Mutu17p
3. Gheorghe Hagi3p

Clasament detaliat

Votul cititorilor

1. Adrian Mutu5p
2. Cristiano Bergodi4p
3. Gheorghe Hagi3p

Votul jurnaliștilor GSP

1. Cristiano Bergodi10p
2. Adrian Mutu8p

Votul specialiștilor

1. Cristiano Bergodi5p
2. Adrian Mutu4p

Marius Ștefănescu, jucătorul lunii iulie 2022: „Secretul meu? Să vin la antrenament să muncesc și asta face diferența”

CITEȘTE ȘI:

Au „capturat” premiile » Marius Ștefănescu a fost ales „Jucătorul lunii iulie”, iar Cristiano Bergodi - „Antrenorul lunii”! Cum s-a votat
CEI MAI BUNI
Au „capturat” premiile » Marius Ștefănescu a fost ales „Jucătorul lunii iulie”, iar Cristiano Bergodi - „Antrenorul lunii”! Cum s-a votat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ACVAcv
ACVAcv  •  05 August 2022, 17:18

Aiurea, sa voteze oamenii care sunt pe site sa decidă ai vostri :) ultima oară când votez

mircas
mircas  •  05 August 2022, 16:52

Și mie îmi place de Bergodi. Și de Ștefănescu. Dar am o întrebare: de ce mai puneți cititorii să voteze? Doar pentru traficul vostru pe site? Personal, am decis: e ultima oară că votez, orice fel de sondaj veți mai face.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează