GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Cum au votat specialiștii pentru Jucătorul și Antrenorul lunii august: „Exemplu de dăruire!” + „Face minuni cu jucători tineri”

Articol de , - Publicat luni, 05 septembrie 2022 12:00

Andrea Compagno și Gheorghe Hagi au câștigat distincțiile "Jucătorul lunii august", respectiv "Antrenorul lunii august”. Este pentru prima dată când cei doi își adjudecă aceste trofee, la un an de la începutul proiectului „Cei mai buni”

Pentru trofeul "Jucătorul lunii august", GSP a nominalizat 5 fotbaliști: Denis Alibec (Farul), Antonio Sefer (Rapid), Gabriel Tamaș (Petrolul), Andrea Compagno (FCU/FCSB) și Baba Alhassan (Hermannstadt). La cea de-a doua categorie, "Antrenorul lunii", Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni: Adrian Mutu (Rapid), Gheorghe Hagi (Farul) și Nicolae Constantin (Petrolul).

FLORIN RĂDUCIOIU

  • Denis Alibec (Farul) » "A avut un început extraordinar de bun. Îmi place această renaștere fotbalistică a lui. Un jucător cu calități, iar acum vrea să demonstreze că nu e terminat fotbalistic. Vrea să-și ajute echipa, chiar să câștige campionatul"
  • Gheorghe Hagi (Farul) » "E neînvins. Îmi place cum joacă Farul și ăsta e meritul lui Hagi, mai ales după ce bați la scor CFR Cluj și FCSB, două dintre cele mai bune formații din fotbalul românesc"

IANIS ZICU

  • Gabriel Tamaș (Petrolul) » "L-am ales nu doar pentru evoluțiile bune, ci și pentru că a unit grupul de jucători prin personalitatea sa. Exemplul de dăruire pe care îl dă jucătorilor tineri este extrem de important și de urmat de toată lumea"
  • Gheorghe Hagi (Farul) » "Pe lângă rezultatele foarte bune, reușește să facă echipa să arate bine cu jucători aduși liber, fără sume de transfer, dar care de cele mai multe ori au identitatea lor de joc și care strălucesc după scurt timp"

FLORIN BRATU

  • Antonio Sefer (Rapid) » "A avut parte de o lună foarte bună, cu goluri minunate, în momente delicate pentru Rapid. Este unul dintre puștii de mare viitor cu un progres bun. Viitorul îi aparține prin muncă, dăruire și devotament"
  • Adrian Mutu (Rapid) » "A dus Rapidul pe podium, acolo nu foarte mulți se așteptau. Deşi nu are lotul complet sau așa cum își dorea, a găsit de fiecare dată soluțiile salvatoare, iar echipa joacă un fotbal de calitate. Iar rezultatele bune vin"

MARIAN IVAN

  • Gabriel Tamaș (Petrolul) » "Este un exemplu de determinare și devotament. Tinerii jucători din România ar trebui să-i urmeze exemplul, să-l copieze în cel mai mic detaliu al profesionalismului. La 38 de ani arată că fotbalul nu are vârstă"
  • Gheorghe Hagi (Farul) » "Cine are nevoie de bătrâni să-și cumpere! Noi îl avem pe Hagi, un adevărat exemplu pentru tot ce înseamnă profesionalism și implicare. Un antrenor care face minuni cu jucători tineri, dar și cu unii pe care îi resuscitează"

VALERIU RĂCHITĂ

  • Gabriel Tamaș (Petrolul) » "Mai e nevoie de motivare când vedem cum joacă Gabi? Fotbalul înseamnă totul pentru el și vrea să demonstreze că în fiecare zi se bucură de ce face! Joacă precum în tinerețe și e un exemplu. Meci de meci trage echipa după el"
  • Nicolae Constantin (Petrolul) » "Când ești neplătit de patru luni, ești pe podium lângă două echipe de tradiție, dar te și bați cu niște granzi cu bugete colosale, înseamnă că ai ceva stofă de antrenor. Nae a făcut minuni, pe care nimeni nu le spera"

CITEȘTE ȘI:

Andrea Compagno, „Jucătorul lunii august”! Cum s-a votat + Declarațiile atacantului: „Suporterii din România îmi dau energie!”
CEI MAI BUNI
Andrea Compagno, „Jucătorul lunii august”! Cum s-a votat + Declarațiile atacantului: „Suporterii din România îmi dau energie!”
Gheorghe Hagi, ales „Antrenorul lunii august”! Cum arată voturile + Reacția tehnicianului: „Am arătat că suntem puternici!”
CEI MAI BUNI
Gheorghe Hagi, ales „Antrenorul lunii august”! Cum arată voturile + Reacția tehnicianului: „Am arătat că suntem puternici!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează