GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Cum au votat specialiștii pentru Jucătorul și Antrenorul lunii iulie: „O să aibă un viitor frumos” + „Un tip echilibrat, foarte bine organizat”

Articol de - Publicat vineri, 05 august 2022 15:46 / Actualizat vineri, 05 august 2022 15:46

Cristiano Bergodi și Marius Ștefănescu au câștigat distincțiile "Antrenorul lunii iulie", respectiv "Jucătorul lunii iulie". Cei doi intră în istorie, fiind singurii care reușesc „dubla”, după ce și-au adjudecat trofeele și în luna mai.

Pentru trofeul "Jucătorul lunii iulie", GSP a nominalizat 5 fotbaliști: Alexandru Ioniță II (Rapid), Juan Bauza (FCU Craiova), Marius Ștefănescu (Sepsi), Ciprian Deac (CFR Cluj) și Gabriel Debeljuh (CFR Cluj). La cea de-a doua categorie, "Antrenorul lunii iulie", Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni: Cristiano Bergodi (Sepsi), Adrian Mutu (Rapid) și Gheorghe Hagi (Farul).

ILIE DUMITRESCU

  • Marius Ștefănescu (Sepsi) » "Mi-au plăcut mult evoluțiile lui, mai ales că în Supercupă a fost un esențial. Este un jucător care mă impresionează. Trebuie să mențină același ritm, să muncească dublu pentru a avea un progres în evoluția lui. Din punctul meu de vedere, nu e avantaj că joacă la o echipă fără presiune mare"
  • Cristiano Bergodi (Sepsi) » "A trecut un test foarte greu, cu CFR, în Supercupă. Echipa asta are identitate de joc, e o echipă lucrată. Cristiano are o filosofie pe care a pus-o în practică și i-a ieșit"

EMIL SĂNDOI

  • Marius Ștefănescu (Sepsi) » "E tânăr, de viitor și are calitate. A decis multe meciuri, are sclipire și sunt convins că o să aibă un viitor frumos. Se ține de treabă, e serios și observ că este mereu în creștere. A reușit să se mențină în prim-plan și a rămas cu picioarele pe pământ"
  • Cristiano Bergodi (Sepsi) » "Fără îndoială cel mai îndreptățit să câștige premiul în această lună! Pentru că echipa sa joacă fotbal de calitate, oferă și spectacol și rezistă în luptă la capacitate fizică maximă până la finalul jocurilor, ceea ce nu e deloc ușor. Un tip echilibrat, foarte bine organizat, un profesionist"

FLAVIUS STOICAN

  • Marius Ștefănescu (Sepsi) » "E un jucător cu foarte multe calități, face diferența, un fotbalist care rezistă în regim de viteză, poate juca pe mai multe posturi, are un potențial fantastic și se pliază la jocul oricărei formații. Dacă Marius va pleca mâine în fotbalul internațional sunt sigur că nu va avea niciun fel de problemă în a se impune"
  • Cristiano Bergodi (Sepsi) » "Un antrenor cu mare calitate, care muncește și care oferă totul echipei sale. Faptul că a câștigat Supercupa în fața campioanei CFR e o bilă albă. Apoi, Sepsi e neînvinsă în luna iulie în Liga 1, iar faptul că are șapte goluri înscrise după pauză arată clar că echipa are o formă fizică excelentă și e pregătită cum trebuie"

TIBOR SELYMES

  • Juan Bauza (FCU Craiova) » "Un jucător pe care l-am urmărit de multă vreme și care îmi place foarte mult. FCU Craiova a dat o lovitură transferându-l definitiv pentru că are mare calitate. Argentinianul a încântat cu driblingurile şi pasele sale, e om de bază și o să strălucească și în viitor"
  • Adrian Mutu (Rapid) » "Îl aleg pe Mutu pentru că a avut un start de sezon infernal și cu toate astea a dovedit că a construit o echipă de forță, cu jucători de mare, mare calitate. A bătut într-o manieră categorică FCSB-ul pe Giulești, iar în victoria de la Craiova cu Universitatea și-a pus amprenta. Mutu a pierdut nemeritat duelul cu CFR. Păcat!"

ANDREI CRISTEA

  • Marius Ștefănescu (Sepsi) » "Un jucător de mare viitor! Îl votez pentru constanța ultimelor luni, pentru evoluțiile solide, jocul bun pe care-l face, stabilitatea și seriozitatea pe care le arată. Un mijlocaș cu calitate care știe să iasă din situații delicate și care va avea numai de câștigat odată cu prezența la națională" 
  • Cristiano Bergodi (Sepsi) » "Un antrenor excelent, care pregătește la perfecție meciurile. Știe să gestioneze echipa în partidele decisive, are un stil englezesc chiar dacă vine din fotbalul italian. A câștigat Supercupa, e neînvins în Liga 1 și aduce plusvaloare echipei sale prin experiență și pasiune"

Marius Ștefănescu, jucătorul lunii iulie 2022: „Secretul meu? Să vin la antrenament să muncesc și asta face diferența”

CITEȘTE ȘI:

Au „capturat” premiile » Marius Ștefănescu a fost ales „Jucătorul lunii iulie”, iar Cristiano Bergodi - „Antrenorul lunii”! Cum s-a votat
CEI MAI BUNI
Au „capturat” premiile » Marius Ștefănescu a fost ales „Jucătorul lunii iulie”, iar Cristiano Bergodi - „Antrenorul lunii”! Cum s-a votat
Cristiano Bergodi, ales „Antrenorul lunii iulie”! Cum arată voturile + Reacția tehnicianului: „Dacă ne gândim la titlu ne facem mai mult rău!”
CEI MAI BUNI
Cristiano Bergodi, ales „Antrenorul lunii iulie”! Cum arată voturile + Reacția tehnicianului: „Dacă ne gândim la titlu ne facem mai mult rău!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează